Ima tek 4 mjeseca

'Moje jadno dijete je iscrpljeno od svega ovoga!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Shakira je odlučila da više neće letjeti na relaciji Barcelona - SAD zbog talent showa jer njezin sin, koji ima tek 4 mjeseca, ne može izdržati taj naporni put.

 Pjevačica Shakira obznanila je kako se povlači iz žirija talent showa 'The Voice', a njezino mjesto zauzet će Christina Aguilera.

>> Shakira se prisjeća poroda: 'On je ljubičast i sav naboran. Što je to?'

Pogledaj i ovo Shakira ''I dalje nije zakoračio u grob...'' Nakon njegove majke i djevojke, Shakira u pjesmi oplela i po Piqueovom ocu, brutalni stihovi sve su šokirali!

Tijekom dana Shakira je otkrila i zašto se odlučila povući.

'Bila je to teška odluka za mene jer su mi jako dragi svi koji su u ovom showu. Zaista sam uživala, ali ja također imam i glazbenu karijeru te sam majka i moje jadno dijete je tako iscrpljeno od letova na tako velike daljine. Već ima više milja od nekih pilota. Mislim da ga moram pustiti da se malo odmori pa ćemo vidjeti što će biti kasnije', rekla je pjevačica koja je svaki tjedan putovala na relaciji Španjolska - SAD.

Podsjetimo, maleni Milan rodio se u siječnju 2013. godine, a tad se Shakira preselila u Barcelonu gdje živi s Milanovim ocem, nogometašem Gerardom Piqueom.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene