šuškanja

Severina nakon nepunih godinu dana raskinula još jednu važnu suradnju? "Nije mi jasno odakle ove glasine"

Severina Severina PR 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Severina +0 Severina Galerija

"Upravo sam se čuo sa Severinom, uopće nam nije jasno odakle se pojavljuju ove glasine", komentirao je Alen Ključe navode da su on i pjevačica raskinuli suradnju.

Severina i Alen Ključe u srpnju prošle godine su objavili suradnju, a nakon nepunih godinu dana krenule su glasine kako je toj suradnji došao kraj.

Pogledaj i ovo Severina - 1 "križ ti je top" Svećenik javno prozvao Severinu, ona mu žestoko uzvratila: "Imala sam samo dobar seks, želim ti isto!''

"Upravo sam se čuo sa Severinom, uopće nam nije jasno odakle se pojavljuju ove glasine. Iza nas je velik i sjajno odrađen posao, trenutno smo fokusirani na različite stvari, Severina na privatnu situaciju, ja nakon zdravstvenog oporavka pripremam Boticcelija u Ljublajni i Celine Dion u Areni. Severina turneju nastavlja u travnju", rekao je Alen Ključe, a sve je komentirala i sama pjevačica.

 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tuesday mood #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #zahvalnazasve #severina

A post shared by Severina (@severina) on

 

"Nakon suradnje na doista magičnoj turneji, prepunim arenama, a za koju smo osvojili sve nominacije u zemlji, uzela sam predah i fokusirana sam na privatne stvari. Ključe je veliki profesionalac, što dokazuje i njegova suradnja s najvećim svjetski zvijezdama. Turneju nastavljam u travnju nakon korizme, do tada uživam u svakom trenutku sa svojom obitelji i doista ne mogu shvatiti zašto me uporno netko želi svađati i izmišlja prekide sa suprugom i suradnicima", istaknula je.

Severina je lani nakon 17 godina prekinula suradnju s dugogodišnjim mežadžerom Tomicom Petrovićem, a rastala se i od Petra Trbovića, stilista s kojim je surađivala 12 godina. Mjesto njezinog menadžera je nakratko preuzeo suprug Igor Kojić, kojeg je u tom poslu naslijedio Alen Ključe.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene