"Ti si bomba"

Konačno pokazala lice bez šminke, a pažnju je privukao i dekolte, kao i detalj koji su rijetki dosad uočili

Senidah (Foto: Instagram) Senidah (Foto: Instagram) instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Senidah (Foto: Instagram) +0 Senidah (Foto: Instagram) Galerija

Senidah je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira u badiću i bez šminke pa oduševila obožavatelje takvim izdanjem.

Jedna od najpopularnijih pjevačica ovih prostora, koja je osvojila svu pažnju mlađih naraštaja singlom "Mišići", 35-godišnja Senidah na profilu na Instagramu uglavnom objavljuje svoje sređene fotografije, na kojima je skroz dotjerana, u osebujnim kreacijama i s kompletnom šminkom na licu, te čestim promjenama imižda.

Pogledaj i ovo Senidah - 5 uvijek svoja! Zvijezda iz Slovenije koju Hrvati obožavaju napravila pravi show na omiljenom festivalu, a o neobičnoj frizuri još se priča!

Upravo zato iznenadila je svoje obožavatelje, njih 425 tisuća, kada je na njezinu profilu osvanula fotografija na kojoj je pokazala kako zapravo izgleda, kada nema ni trunke šminke na licu, a pažnju je dodatno privukla dekolteom koji je istaknula u crnom bikiniju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Senidah (@senida_h) on

Sudeći prema komentarima njezini su pratitelji ostali i više nego oduševljeni prirodnim izdanjem, a mnogi su tek primijetili da pjevačica ima lice posuto pjegicama.

"Koliko si predivna, nije realno više", "Ženo, ti si bomba", "Ti si najljepša osoba na svijetu", "Imaš mišiće", "Imaš pjegice, sad to tek vidim", "Puno ljepša bez šminke", "Kraljica, nimalo šminke, to volim", samo su neki od tisuća komentara koje je dobila.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene