Ljepša strana nogometa

FOTO Seksi žene nogometaša uz koje se teško koncetrirati na loptu

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Dlevojke i supruge te njihova podrška ponekad su taj specijalni atom snage koji je potreban nogometašima dok se bore na terenu.

Najbolji nogometaši svijeta svakako će imati podršku svojih nacija kako bi ostvarili što bolji rezultat na Svjetskom prvenstvu u Brazilu, no sigurno će im najviše značiti podrška njihovih boljih polovica.

Pogledaj i ovo Adriana Đurđević (Foto: Instagram) Ljetne radosti Djevojka Ćalete-Cara uživa na Korčuli u badiću paprene cijene, ali i u društvu jedne lijepe Hrvatice

Donosimo vam pregled nekih od najljepših žena i djevojaka nogometaša.

Nives snimila navijačku pjesmu za sve WAG-sice: 'Odvedi me u Brazil'

Irina Shayk

Osvajača 'Zlatne lopte' Cristiana Ronalda bodrit će lijepa ruska manekenka Irina Shayk. Irina je već nekoliko puta privlačila pažnju sportskih novinara i medija.

Par je zajedno od 2010., a Irina krasi naslovnice 'Voguea' te brojnih drugih modnih časopisa.

Sara Carbonero

I golman Real Madrida Iker Casillas imat će jaku podršku kako s tribina, tako i s terena. Njegova voljena Sara Carbonero zasigurno će navijati za svog dragog.

Carbonero je sportska novinarka i tv voditeljica, a jedan od najzanimljivijih detalja dogodio se na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi gdje je morala intervjuirati Casillasa, a on joj je odgovorio poljupcem pred kamerama.

Shakira

I Gerard Pique imat će jaku podršku. Njegova djevojka Shakira i sinčić Milan zasigurno će žestoko navijati za slavnog tatu.

Daniella Semaan

Lijepa Daniella Semaan, djevojka Cesca Fabregasa, tek je prošle godine počela aktivnije pratiti nogomet. Daniella je bila zaokupirana brakorazvodnom parnicom, koja je trajala skoro dvije godine, a u kojoj je uspjela dobiti 1,4 milijuna funti na ime dvoje djece koje ima s bivšim suprugom.

Alex Gerrard

Alex Gerrard vjerna je partnerica kapetana Liverpoola Stevena Gerrarda i velika mu je podrška kako na terenu, tako i u životu.

Yolanthe Sneijder

Yolanthe Sneijder, supruga Wesleyja Sneijdera, također vjerno prati nastupe svog supruga.

Evangelina Anderson

Argentinski nogometaš Martin Demicheli uživat će potporu svoje dugogodišnje supruge Evangeline Anderson.

Melissa Satta

Melissa Satta, djevojka Kevina Princea Boatenga prvakinja je u karateu. Hvalila se kako je Boateng češće ozlijeđen jer imaju vatren seksualni život. Ne sumnjamo onda zasigurno vatreno i navija...

Mirela Forić Srna

I hrvatski nogometaši imaju lijepe bolje polovice. Darijo Srna imat će veliku potporu u supruzi Mireli Forić i njihovoj kćerkici, koje će zdušno navijati za tatu Darija.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene