OMG!

Zamijenio sestre i primio KRIVU!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kada imaš toliko Kardashiana oko sebe, nije ni čudno da se ponekad zbuniš... baš to se dogodilo Scottu Disicku.

Na zabavi povodom rođendana Kim Kardashian u Las Vegasu okupila se njezina najbliža obitelj i prijatelji. Očito je bilo veselo, jer je partner njezine sestre Kourtney, bio potpuno smeten.

Pogledaj i ovo showbuzz Vatreni trenutak! Prepustili su se strastima kao da ih nitko ne gleda, a vrućim prizorima s broda izludjeli su njenog bivšeg!

Scott Disick je u gužvi zamijenio sestre, pa je umjesto majke svoje dvoje djece, za ruku primio Khloe! I njemu je cijela situacija bila smiješna, pa se sam sebi našalio i objavio fotografiju na Instagramu. 'Onaj trenutak kada shvatiš da za ruku držiš krivu sestru', piše Scott.

>> Scott Disick punici iskreno otkrio: 'Ne nosim donje rublje', a ona mu odgovorila: ' Ni ja!'

 

Inače, Scott je već godinama u vezi s Kourtney s kojom ima sina Masona i kćer Penelope. Dio je reality showa Kardashiana, a iako se često zna prepirati s njima, Lord Disick ipak se sjajno uklopio u poznatu obitelj.

Ni on nije skrivao uzbuđenje što je sada i Kanye West dio njihove poznate obitelji, pa su tako zajedno išli i na modne revije. Scott je inače rođeni njujorčanin, te je sin bogatog poduzetnika Jeffa Disicka.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene