kakvo tijelo!

Omiljena plavuša rastura u badiću u 55. godini, dok se njezin muž kojem je oprostila brojne nevjere bori s viškom kila

Sarah Jessica Parker (Foto: Getty) Sarah Jessica Parker (Foto: Getty) Getty 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Sarah Jessica Parker (Foto: Getty) Galerija

Sarah Jessica Parker i Matthew Broderick u braku su 23 godine, no svojedobno su na vidjelo izašle njegove afere nakon kojih se liječio od ovisnosti o seksu.

Glumica Sarah Jessica Parker pokazala je vitko i utegnuto tijelo u 55. godini. 

Pogledaj i ovo Sarah Jessica Parker i Matthew Broderick Priča za film Spojili su se nakon strašne tragedije koju je on izazvao, a u braku od 26 godina gotovo nisu proveli niti jednu noć odvojeno!

Sarah, koja se proslavila ulogom Carrie u kultnoj seriji "Seks i grad", ovih dana uživa na plaži u Hamptonsu u New Yorku. Glumica je viđena s mužem Matthewom Broderickom (58), s kojim je u braku 23 godine. 

Parker je izgledala fantastično u jednodijelnom crnom kupaćem kostimu u kojem je plijenila pažnju dok je čitala knjigu i smješkala se dok je razgovarala s Matthewom. Istodobno, njezin je muž pokazao da je nakupio dosta kilograma, koji su se posebno zamjećivali na području trbuha i prsa, a na plaži nije skidao majicu s kratkim rukavima. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Now And Then. X, SJ

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker) on

Sarah je svojedobno objasnila da svoju figuru može zahvaliti jogi, koju obožava. Inače, glumački par u braku je od 1997. te imaju sina Jamesa (17) i blizanke Tabithu i Marion (11). 

Supružnici su imali problema u braku koji su izašli u javnost. Naime, Matthew je bio fotografiran s nepoznatom crvenokosom djevojkom, a uskoro je postalo jasno da stalno vara suprugu. Dok je Parker radila, Broderick je uživao u avanturama. Nakon što je uhvaćen na djelu, prijavio se na rehabilitaciju zbog ovisnosti o seksu. To je, kako se čini, ojačalo njihov brak jer su samo godinu dana kasnije uz pomoć surogat-majke dobili blizanke. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene