Zna kako se to radi

Pripijena haljina Salme Hayek jedva je obuzdala njen raskošni dekolte, lijepo se pobrinula da sve oči budu uprte u nju!

Salma Hayek Salma Hayek Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek - 3 Salma Hayek - 4 Salma Hayek - 2 Salma Hayek - 1 Salma Hayek - 4 Salma Hayek Salma Hayek Salma Hayek - 3 Salma Hayek - 2 Salma Hayek - 2 +20 Salma Hayek - 3 Galerija

Salma Hayek pokazala je ponosno svoj bujni dekolte u Veneciji gdje se pojavila u društvu supruga Francoisa-Henrija Pinaulta.

Holivudska glumica Salma Hayek nedavno je izazvala oduševljenje nakon što je svojim fotografijama u bikiniju, sada je ponovno sve ostavila bez teksta u glamuroznom izdanju.

Salma se pojavila na 60. Biennale Artu 2024. u Veneciji zajedno sa svojim suprugom Francoisom-Henrijem Pinaultom, a izgledala je senzacionalno u haljini u kojoj se pobrinula da sve oči budu uprte u nju i njezin bujni dekolte.

57-godišnja glumica i 61-godišnji izvršni direktor Kerringa, čija je neto vrijednost procijenjena na 7 milijardi dolara, počeli su se viđati 2006. godine, a godinu kasnije postali su roditelji djevojčice Valentine Palome te su se zaručili iste godine.

''Voljela bih da sam znala dok sam bila mlađa da ću se jednog dana ludo zaljubiti u savršenog muškarca. Bila sam toliko u strahu da ću ostati sama da sam izlazila s muškarcima s kojima nisam trebala. Jednostavno postaneš očajan i počneš vidjeti divne stvari na lošim dečkima. No, voljela bih da sam si mogla reći da ohladim malo. Trebala sam reći: ''Ne brini, upoznat ćeš savršenog supruga koji će te obožavati. Poštedila bih se mnogih životnih drama'', izjavila je glumica jednom prilikom.

Nakon gotovo dvogodišnjih zaruka, vjenčali su se u Parizu 14. veljače 2009., obnovivši zavjete samo nekoliko mjeseci kasnije u Italiji.

Inače, Salma čak i na pragu šezdesetih mami uzdahe svojim izgledom te opravdano slovi za jednu od najatraktivnijih glumica u Hollywoodu. Svojim zanosnim oblinama rado se hvali na društvenim mrežama, a ističe ih i u svim svečanim prigodama dok se mnogi pitaju koja li je tajna njezina izgleda.

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Antonija Šola Antonija Šola, TLZP Antonija Šola Antonija Šola - 17 +31 Antonija Šola - 3 Celebrity Ljudi se čude koliko Antonija Šola stvarno ima godina: "Ostala u 2005. godini, žena ne stari!''

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik - 8 Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik - 7 Ella Dvornik - 6 +30 Ella Dvornik - 5 Celebrity Ella Dvornik zaintrigirala je pratitelje znakovitom objavom: "Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene