Sad je model i dizajnerica

Karijeru je izgradila poslije glasina o vezi s pjevačem, a danas na Instagramu ima 1,2 milijuna pratitelja

Sahara Ray (Foto: Profiemdia) Sahara Ray (Foto: Profiemdia) Profiemdia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Sahara Ray (Foto: Profimedia) Sahara Ray (Foto: Profiemdia) +0 Sahara Ray (Foto: Profiemdia) Galerija

Sahara Ray danas je uspješna dizajnerica kupaćih kostima koje je nosila i Kim Kardashian, a poznata je po golišavim fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama.

Sahara Ray danas je dizajnerica kupaćih kostima i model, a karijera joj je uzlaznom putanjom krenula nakon što se 2016. godine počelo šuškati da se spetljala s Justinom Bieberom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@missguided x @playboy out now #playboyxmissguided

A post shared by Sahara Ray (@sahara_ray) on

Pogledaj i ovo Brooke Shields (Foto: Instagram) Za nju je vrijeme stalo Zvijezda 80-ih objavila zamamni selfie u kupaćem kostimu koji je savršeno naglasio njezine obline

Pjevač je danas u braku s Hailey Baldwin, no ''petljanje'' s glazbenikom Sarah je proslavilo do te mjere da danas na Instagramu ima 1,2 milijuna pratitelja. Na ovoj društvenoj mreži Sarah redovito dijeli golišave fotografije, pa čak i one u toplesu, a u oskudnom izdanju snimili su je i fotografij tijekom vikenda na plaži u Meksiku.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Feeling myself after a nap @sahararayswim

A post shared by Sahara Ray (@sahara_ray) on

Slučajno ili namjerno, Sarah je i ovaj put pokazala malo previše kada joj je badić otkazao poslušnost.

Osim što su je mediji povezivali s Justinom Bieberom, pisalo se i da je u vezi s pjevačem Codyjem Simpsonom, kao i modelom Jordanom Barretom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🕊 @iamgia 🕊

A post shared by Sahara Ray (@sahara_ray) on

Unatoč tome što je poznata, Sarah izbjegava intervjue i pojavljivanje na javnim događajima te ostavlja svoje fotografije da govore umjesto nje.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Divna Karleuša, Jelena Karleuša (Foto: Instagram) Divna Karleuša, Jelena Karleuša (Foto: Instagram) Jelena Karleuša (Foto: Instagram) Jelena Karleuša (Foto: Instagram) +0 Jelena Karleuša (Foto: Instagram) Celebrity Jeleni Karleuši pozlilo kad su joj priopćili da joj je preminula majka: ''Nije mogla pričati od šoka''

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević (Foto: Instagram) Lana Jurčević (Foto: Instagram) Lana Jurčević (Foto: Instagram) Lana Jurčević (Foto: Instagram) +3 Lana Jurčević (Foto: Instagram) Celebrity Malo je reći da je Lana Jurčević šokirala kostimom koji je odjenula za nastup na karnevalu!

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Beckinsale, Pete Davidson (Foto: Profimedia) Kate Beckinsale, Pete Davidson (Foto: Profimedia) Kate Beckinsale, Pete Davidson (Foto: Profimedia) Kate Beckinsale i Pete Davidson (Foto: Profimedia) +3 Kate Beckinsale (Foto: Profimedia) Celebrity Strastvenim poljupcem na utakmici 45-godišnja glumica potvrdila vezu s čak 20 godina mlađim dečkom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene