Nije znao što želi

Nakon što je zaradio čak 28 milijuna funti, pod teretom slave izgubio je sam sebe

Rupert Grint (Foto: Profimedia) Rupert Grint (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Rupert Grint (Foto: Profimedia) Rupert Grint (Foto: Profimedia) Rupert Grint (Foto: Profimedia) Rupert Grint (Foto: Profimedia) Rupert Grint (Foto: Profimedia) Rupert Grint (Foto: Profimedia) Rupert Grint (Foto: Profimedia) +0 Rupert Grint (Foto: Profimedia) Galerija

Rupert Grint je nakon završetka snimanja o Harryju Potteru odlučio uzeti pauzu i živjeti normalnim životom.

Kada im slava dosadi ili postane preveliki teret, većina zvijezda pobjegne u jedno od ekskluzivnih odmarališta gdje im je zajamčena privatnost.

Pogledaj i ovo Evanna Lynch više nije plavuša Pamtimo je kao simpatičnu Lunu iz Harryja Pottera, no otad se dosta promijenila, a godinama je u tajnosti ljubila i kolegu iz filma!

No, ne i zvijezda filmova o Harryju Potteru, danas 30-godišnji glumac Rupert Grint.

Ruperta je proslavila uloga najboljeg prijatelja Harryja Pottera kada je imao samo 11 godina. No slava ima svoju cijenu što je i sam Rupert priznao.

"Trudim se sjećati života prije slave. Bilo je to čudno i trebalo mi je neko vrijeme da to procesuiram. Biti nevidljiv zna biti zaista teško. Ponekad samo želim otići u trgovinu kao i sve drugi. Mislim da sam se izgubio na duže vrijeme. Kada si slavan glumac, gotovo da se poistovjetiš s likom kojeg glumiš, čak i kad ne glumiš", priznao je Rupert.

Uskoro ćemo ga gledati kao inspektora Cromea u serijalu o Agathi Christie, i to mu je prva uloga nakon pauze koju je uzeo 2007. godine nakon završetka snimanja filmova o slavnom čarobnjaku.

"Nakon Harry Pottera nisam zapravo znao što želim raditi. Imao sam osjećaj da propuštam normalne stvari. Izgubio sam kontakt s mnogim prijateljima iz škole i želio sam natrag svoj život pa sam uzeo pauzu", priznao je.

Rupert je zahvaljujući liku Rona Weasleyja, najboljeg prijatelja Harryja Pottera, zaradio vrtoglavih 28 milijuna funti.

"Zapravo ne znam koliko novca imam. Ne mogu ni otprilike reći. Ne motivira me to previše. Osjećam se ugodno i sigurno i to je dobro. Drago mi je što imam novaca ali nisam fokusiran na to", izjavio je za Radio Times.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Candice Swanepoel (Foto: Profimedia) Candice Swanepoel (Foto: Profimedia) Candice Swanepoel (Foto: Profimedia) Candice Swanepoel (Foto: Profimedia) +2 Candice Swanepoel (Foto: Profimedia) Celebrity Plijenila pažnju u crvenom bikiniju: Rodila je prije manje od pola godine, a izgleda božanstveno

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje Meghan Markle i Trevora Engelsona (Foto: Profimedia) Vjenčanje Meghan Markle i Trevora Engelsona (Foto: Profimedia) Vjenčanje Meghan Markle i Trevora Engelsona (Foto: Profimedia) Vjenčanje Meghan Markle i Trevora Engelsona (Foto: Profimedia) +3 Thomas Markle (Foto: Profimedia) Celebrity Otac Meghan Markle otkrio detalje s prvog kćerina vjenčanja: "Gostima je dijelila marihuanu"

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Željko Krušlin Kruška (FOTO: Tomislav Miletic/PIXSELL) Celebrity Željko je napokon progovorio o izvanbračnoj kćeri: ''Dokazano je da sam otac, ali nismo u kontaktu''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene