Svi su im predviđali kraj

Ni 46 godina razlike nije ih spriječilo da ustraju u ljubavi, a ona je zauzvrat na poklon dobila cijeli otok!

Roberto Cavalli - 11 Roberto Cavalli - 11 Profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Roberto Cavalli - 11 Roberto Cavalli - 9 Roberto Cavalli - 7 Roberto Cavalli - 10 Roberto Cavalli - 8 Roberto Cavalli - 6 Roberto Cavalli - 5 Roberto Cavalli - 4 Roberto Cavalli - 3 Roberto Cavalli - 2 +1 Roberto Cavalli - 1 Galerija

Slavni dizajner Roberto Cavalli već je petnaest godina u sretnoj vezi sa Sandrom Nilsson, svi su im predviđali brzi kraj, a on joj je onda kupio otok.

Slavni dizajner Roberto Cavalli već je petnaest godina u sretnoj vezi s 46 godina mlađom Sandrom Nilsson.

Zbog ogromne razlike u godinama, mnogi su im odmah predviđali brzi kraj, ali njihova ljubav nadjačala je zle jezike te su partneri i dalje u sretnoj vezi, a u ožujku ove godine njihovu je ljubav okrunio i sin.

"Sandra je dobro. Beba, koja je rođena prije tjedan dana upravo ovdje u Firenci, prekrasna je i bilo je stvarno emotivno vidjeti ga odmah nakon što se rodio. Ime mu je Giorgio, kao i njegovu djedu, mom ocu kojeg su nacisti strijeljali u masakru u Cavrigliji kad sam imao četiri godine", izjavio je Roberto za magazin Novella 2000 u ožujku.

Roberto je sa Sandrom u vezi od 2008. godine, a nekoliko godina kasnije navodno joj je kupio privatni otok u Švedskoj, vrijedan 2,2 milijuna funti, a na njemu se nalaze luksuzna vila s četiri sobe, koliba za lov, bazen, teren za golf te ostaci stare vikinške utvrde.

Par se danas odvaja u rijetkim trenucima, a iako su mnogi sumnjali da će njihova veza potrajati, oni su sve uvjerili u suprotno. 37-godišnja Sandra očarala je Roberta, koji je svakodnevno obasipa skupocjenim poklonima i vodi je na luksuzna putovanja.

Strani mediji prenosili su glasine kako bi par trebao uskoro stati pred oltar, međutim to se do danas nije dogodilo niti se Sandra u javnosti pojavila sa zaručničkim prstenom na ruci.

Prije nego što se počela baviti glumom Sandra je radila kao manekenka, i to nakon što je kao 14-godišnja djevojčica zapela za oko agentima iz jedne francuske modne kuće.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 1 Severina - 4 Severina - 3 Severina - 6 +29 Severina - 2 Celebrity Pogledajte što je Severina napravila kada je ugledala sina usred koncerta, video je sve rasplakao: "Suza za suzom..."

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Bojana Gregorić Vejzović - 1 Bojana Gregorić Vejzović - 2 Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović - 1 +25 Bojana Gregorić Vejzović - 3 Celebrity Lagani povjetarac podigao je prozirnu haljinu naše predivne glumice i tako otkrio njezine adute: ''Sve je tu, a posebno divna žena''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene