Žena je top!

Slavna Kosovarka na trbuh je stavila zanimljiv ukras, ali on je ipak ostao u sjeni njezinih savršeno isklesanih mišića!

Rita Ora - 10 Rita Ora - 10 Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora - 6 Rita Ora - 3 Rita Ora - 2 Rita Ora - 1 Rita Ora - 7 Rita Ora - 4 Rita Ora - 5 Rita Ora - 8 Rita Ora - 9 Rita Ora i DJ Joel Corry - 7 +21 Rita Ora i DJ Joel Corry - 6 Galerija

Rita Ora pohvalila se novim fotografijama svoje nevjerojatne figure na luksuznoj jahti, pozirala je u srebrnom kupaćem kostimu, a onda sjela pokraj svojega supruga.

Pjevačica Rita Ora pohvalila se novim fotografijama svoje nevjerojatne figure na luksuznoj jahti, a na kupanje je išla u srebrnom dvodijelnom kupaćem kostimu.

Da bi pokazala badić i ukras koji je nosila oko trbuha, Rita je pozirala dok je iza nje bilo morsko plavetnilo, a na suncu se isticala njezina preplanula put. Potom je za jednu fotografiju sjela ispred svog supruga Taike Waitija, a fotografirala se i s prijateljicama.

''U posljednje vrijeme…'' napisala je u opisu fotografija pjevačica.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RITA ORA (@ritaora)

Rita je inače rođena u Prištini 1990. godine, a kada joj je bilo samo godinu dana njezina se obitelj preselila u London zbog, kako je jednom prilikom izjavila, progona nakon raspada Jugoslavije.

Za redatelja Taiku Waititija udala se u tajnosti u kolovozu prošle godine, a za njihovu vezu doznalo se u ožujku 2021. godine, zaručili su se dva mjeseca prije vjenčanja.

Zbog svog isklesanog trbuha Rita je često tema medija, ali i čest gost u teretani u Londonu, gdje ju paparazzi uvijek vjerno čekaju ispred ulaza.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Davor Dretar Drele i supruga Michelle Dretar - 14 Michelle Dretar Michelle Dretar Michelle Dretar +20 Michelle Dretar Celebrity Znate li kako izgleda Dreletova supruga? Prije smo ju češće viđali, a danas se s njim više ne pojavljuje u javnosti

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Iris Livaja - 1 Iris Livaja - 3 Iris Livaja - 4 Iris Livaja - 5 +26 Iris Livaja - 6 Celebrity Iris Livaja otkrila je zašto joj suprug nogometaš nije bio pratnja na svadbi dobre prijateljice: ''Stvarno nemam riječi...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene