pa savršeno!

Premali gornji dio kupaćeg bio je glavni razlog zbog kojeg nitko nije skidao pogled sa slavne Kosovarke, a očito je i da je tijelo isklesala do maksimuma!

Rita Ora Rita Ora Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora - 1 Rita Ora - 2 Rita Ora - 3 Rita Ora - 3 Rita Ora - 4 Rita Ora - 4 Rita Ora - 2 Rita Ora - 3 Rita Ora - 3 Rita Ora - 1 +21 Rita Ora - 2 Galerija

Rita Ora ponosno je pokazala isklesano tijelo na jednoj od plaža na Ibizi i to u bikiniju s kojeg nije bilo lako skinuti pogled.

Pjevačica Rita Ora otputila se na odmor na Ibizu gdje su je snimili paparazzi, a čija joj prisutnost nije nimalo zasmetala, štoviše izmamili su joj osmijeh na lice.

32-godišnja Rita u ružičastom je bikiniju pokazala tijelo o kojem se brine kroz cijelu godinu i svakodnevno vježba, a čiji joj gornji dio nije prekrio cijele grudi.

Pjevačica, inače porijeklom s Kosova, nedavno se našla u medijima zato što je razbjesnila Srbe video s Novakom Đokovićem. Riječ je o videu koji je Rita objavila na svom profilu na Instagramu, a u kojem se nalazi ispred reklamnog panoa i čeka da se prikaže reklama za njezin novi album. No u jednom se trenutku pojavljuje lik Novaka Đokovića na što je ona nezadovoljna odmahnula rukom i ponovno se nasmiješila i oraspoložila kada je ugledala ono što je čekala.

To se baš i nije svidjelo Novakovim obožavateljima i sunarodnjacima koji su joj se javili u komentarima.

"Živio Novak i Srbija", "Novak je najbolji, a ti o tome možeš sanjati", "Novak je barem broj jedan uvijek, a tvoji album nikada nisu", "Informacija za tebe damo, Novak je uvijek pravi gospodin", "Novak Đoković je kralj, makni se", "Novak je za tebe Bog", samo su neke od poruka koje je dobila.

Rita je inače rođena u Prištini 1990. godine, a kada joj je bilo samo godinu dana, njezina obitelj preselila se u London zbog, kako je jednom prilikom izjavila, zbog progona nakon raspada Jugoslavije.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora - 1 Rita Ora - 2 Rita Ora - 3 Rita Ora - 3 Rita Ora - 4 Rita Ora - 4 Rita Ora - 2 Rita Ora - 3 Rita Ora - 3 Rita Ora - 1 +21 Rita Ora - 2 Galerija

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač - 1 Sonja Kovač - 3 Sonja Kovač - 3 Sonja Kovač - 1 +25 Sonja Kovač - 3 Celebrity Bujna stražnjica Sonje Kovač na meti komentara, za sve je kriv seksi video ulaska u more koji je snimio njezin zaručnik!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene