Recept iz kuhinje

Tajna ljepote 73-godišnje zvijezde koja je zaustavila vrijeme!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nema tko se nije zapitao koja je tajna da 73-godišnja Raquel Welch izgleda tako dobro! E pa slavna ljepotica otkrila je neke svoje trikove...

Za Raquel Welch vrijeme kao da je stalo jer i u osmom desetljeću izgleda sjajno! Vitko čvrsto tijelo, bujna kosa, veliki osmijeh... 73-godišnja Raquel je očigledno njegovana žena te i dalje nosi bikini na plaži.

Pogledaj i ovo Raquel Welch Bila je diva svog vremena Preminula glumica koju je jedan film pretvorio u seks-simbol, a posljednjih ju je godina bilo teško vidjeti u javnosti, rijetko je napuštala dom

Severina Vučković otkrila tajnu svoje mladolikosti

Mnogima se urezala u sjećanje u filmu 'Milijun godina prije Krista' iz 1966. kada je zavodila u minijaturnom kostimiću, a sudeći kako izgleda danas efekt bi bio jednako zapanjujući!

Raquel je priznala kako jako disciplinirana kada je prehrana u pitanju. 'Na dan pojedem tri voćke i organsko povrće. Obožavam palačinke, pizzu i kruh, ali si to ne mogu dopustiti', iskrena je slavna ljepotica koja i redovito vježba zahvaljujući kojem održava svoje mišiće vretenastima, a njezina mala tajna na njegu lica je maska od rajčice koju pomiješa s malo meda i ulja.

'To me pomladi za nekoliko godina', kaže Welsh koja u kupku pomiješa i nekoliko kapi maslinovog ulja. Iako neki sumnjaju da koristi botoks, glumica to negira. No bez obzira na sve, ne može se ne priznati kako je Raquel i dalje prava seks bomba!
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene