Snimano i kod nas

Napokon je tu! Prvi pogled na najiščekivaniji film o princezi!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Princeza Diana neiscrpna je tema razgovora i 16 godina nakon smrti. Objavljen je i prvi trailer o omiljenoj princezi s Naomi Wats u glavnoj ulozi, a neke scene snimane su i u Hrvatskoj!

44-godišnja glumica Naomi Watts utjelovila je omiljenu Princezu Dianu u filmu koji već mjesecima puni medijske stupce. Riječ je o filmu 'Uhvaćeni u letu', a dijelovi su snimani u Zagrebu kod Hrvatskog narodnog kazališta, te na našem lijepom Kvarneru (u Opatiji i u Rovinju).

Pogledaj i ovo Princ William Sve je pomno isplanirano Princ William pojavio se na istom događaju gdje je bio i brat Harry, a evo kako su se izbjegli!

>> Slavna glumica snima usred Zagreba

U filmu je radnja fokusirana na Dijanin život posljednje dvije godine u njezinom životu, kao i o ljubavnom donosu s Dr.Hasnatom Khanom kojega glumi Naveen Andrews. U britanskim kinima bi se trebao naći u rujnu ove godine.

'Diana je bila velika žena, humanitarka, imala je izvanredan život koji joj je bio ispunjen tragedijom, i na kraju završio tragično. Zbog medijske pozornosti bila je izolirana, i kao rezultat toga, paranoična, jer nije znala kome može vjerovati. Takav način usamljenosti zvuči strašno', rekla je Naomi za Vogue. Ulogu je prvobitno odbila, no ona ju je ipak prihvatila.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene