Prve reakcije

Varaždinci u finalu Supertalenta: Rasplakali su se od sreće, a evo kakvi su im planovi za posljednju emisiju

Dječji zbor Glazbene škole u Varaždinu Dječji zbor Glazbene škole u Varaždinu Nova TV 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Dječji zbor Glazbene škole u Varaždinu Galerija

Dječji zbor glazbene škole u Varaždinu nastupit će u finalu showa Supertalent, pored ostalih 12 kandidata, među kojima su i Matej Mateković te Duo Kamikazete. Prve rekacije njihovih članova pogledajte u našem videu.

Dječji zbor glazbene škole u Varaždinu u posljednjoj polufinalnoj emisiji Supertalenta nastupio je s obradom pjesme ''Show must go on'' grupe Queen.

Pogledaj i ovo Ivana Petrović ''hvala na povjerenju'' Ivana Petrović dobitnica je medijske nagrade Zlatni studio 2024: ''Posebno mi je drago da je to ove godine kad navršavam 20 godina rada na Novoj TV''

''Ta neka ljepota koju vi donosite, vaše višeglasje je prekrasno. Ja bih vas samo slušao još i još", komentirao je Janko, a Davor im je rekao da nije pretjerano osupnut njihovim nastupom. ''Uz lijepo pjevanje najviše mi se dojmio ovaj kreativni moment s brašnom. Uvijek u pjevanju kada su velike količine ljudi, one same po sebi nose određenu snagu i duboku poruku, a u vašem slučaju rekla bih da ima iscjeliteljsku moć'', zaključila je Martina.

Zbor će nastupiti i u finalu showa, pored ostalih 12 kandidata, među kojima su i Matej Mateković te Duo Kamikazete. 

Prve reakcije članova zbora pogledajte u našem videu, kao i što nam pripremaju za finale! 

Backstage s Miom pratite na YouTube kanalu Nove TV. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene