Detalji veze

Princ vodio manekenku u kraljevsku palaču na spoj, ona gotovo ukrala zdjelu i sjela kraljici u tron

Princ Andrew (Foto: Getty Images) Princ Andrew (Foto: Getty Images) getty images 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Andrew (Foto: Getty Images) +0 Princ Andrew (Foto: Getty Images) Galerija

60-godišnji princ Andrew i 48-godišnja manekenka Caprice upoznali su se na tulumu, a skupa su izašli na svega nekoliko spojeva.

Prince Andrew i američka dizajnerica donjeg rublja Caprice viđali su se nekoliko mjeseci 2000. godine, a u javnost su izašli detalji njihove kratke veze.

Pogledaj i ovo showbuzz Model reklamira modelovo rublje FOTO: Izazovna Amy Childs zamijenila Caprice ispred kamere!

Vojvoda od Yorka manekenki je dopustio da sjedi u kraljičinu tronu dok su jednom bili na spoju u Buckinghamskoj palači, piše The Sun.

60-godišnji princ i 48-godišnja manekenka upoznali su se na tulumu, a skupa su izašli na svega nekoliko spojeva. Caprice ipak odonda ima zgodna sjećanja.

"Jako ju je zabavljalo što je dio britanske kraljevske obitelji barem nakratko. Dvaput su na spoju bili u Buckinghamskoj palači. U palači je uočila i jednu zdjelu koja joj se svidjela, a imala je plan da je ukrade i odnese svojoj majci", ispričao je izvod blizak manekenki.

Nakon njihove afere upoznala ga je s prijateljicom, Denise Martell, s kojom se princ viđao oko 10 godina.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik (Foto: Instagram) +0 Ella Dvornik (Foto: Instagram) Celebrity Komentarima naljutili poznatu influencericu: "Nijednog muškog nisu toliko razvukli, cura ima 17 godina!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene