O voljenoj Diani

'Princeza je bila paranoična i usamljena'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Film o tragično preminuloj i dalje voljenoj Diani još nije ni izašao, no već mjesecima puni naslovnice svjestkih medija.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo showbuzz Baš poput princeze Slavna glumica snima usred Zagreba!

Australska glumica Naomi Watts dobila je veliki glumački zadatak. Utjelovila je princezu Dianu u filmu 'Uhvaćeni u letu', a djelovi su snimani u Zagrebu i na Jadranu.

'U slučaju Diane, naravno, tu je ogroman pritisak da izgledam dobro, da imam savršenu kosu, hodam i govorim poput nje', izjavila je glumica za australski Vogue. priznavši kako je strahovala od usporedbi s Dianom.

>> 'Strah me hoće li film opet potaknuti one priče o njezinoj smrti'

'Uvijek sam bila zainteresirana za komplicirane žene, koje su pune proturječja: čvrstoća, ranjivost, uspjeh, usamljenost i druge stvari. Diana je bila velika žena, humanitarka, imala je izvanredan život koji joj je bio ispunjen tragedijom, i na kraju završio tragično', kaže glumica. 'Zbog medijske pozornosti bila je izolirana, i kao rezultat toga, paranoična, jer nije znala kome može vjerovati. Takav način usamljenosti zvuči strašno', zaključila je 44-godišnja Naomi koja je u početku je odbila ulogu.

No sada je vrlo odlučna u želji da se prikaže prava istina o voljenoj princezi. Film se bavi zadnjim dvjema godinama princezina života i njezinom ljubavnom vezom s kirurgom, doktorom Hasnatom Khanom.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene