nasmijani od uha do uha

Vesela fotka princa Williama s djecom sve je raznježila, nemamo ih često priliku vidjeti ovako opuštene!

Princ William s djecom Princ William s djecom Duke and Duchess of Cambridge/Instagram 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William s djecom Louis, Charlotte i Kate Middleton Louis, Charlotte i Kate Middleton Princ Louis Princ George, princeza Charlotte i princ Louis George, Charlotte i Louis - 2 George, Charlotte i Louis - 3 George, Charlotte i Louis - 4 George, Charlotte i Louis - 5 Kraljica Elizabeta, Kate Middleton, Louis, Charlotte i George +7 Kate Middleton, Louis i Charlotte Galerija

Princ William pozirao je sa sinovima Georgeom i Louisom te kćeri Charlotte povodom Dana očeva, a fotografija je obavljena na službenom Instagramu vojvode i vojvotkinje od Cambridgea.

Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea na Instagramu su čestitali Dan očeva fotografijom koja je raznježila fanove britanske kraljevske obitelji.

Pogledaj i ovo Kate Middleton Zanimljivo Stručnjaci analizirali govor tijela Kate Middleton i njezine djece, jedna stvar odaje i kako se ponašaju kod kuće!

Ponosni tata princ William pozirao sa svojom dječicom, princezom Charlotte (7) te prinčevima Georgeom (8) i Louisom (4), a svi su se za fotografiju nasmijali od uha do uha.

S obzirom na to da ih javnost nema često priliku vidjeti ovako opuštene, fotka je odmah postala hit i u kratkom je roku skupila na stotine tisuća lajkova.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

"Predivna obitelj", "Odlična fotka, hvala što ste je podijelili s nama", "Koliko veselja na jednoj fotografiji", redali su se pozitivni komentari uz brojne čestitke Williamu povodom Dana očeva.

I ovaj put je dio pažnje ukrao najmlađi Louis, koji je priredio pravi show na nedavnoj proslavi platinastog jubileja svoje prabake, kraljice Elizabete II., a tada se doznalo i da sedmogodišnja princeza voli glumiti šeficu svojoj braći.

Kate Middleton nije pozirala sa suprugom i djecom, no poznato je kako je zaljubljenica u fotografiju i često sama fotka svoju obitelj, pa je moguće je da je upravo ona i ovaj put bila iza objektiva.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Manuela Skoblar na vjenčanju sina Dominika Livakovića i Helene Matić Manuela Skoblar na vjenčanju sina Dominika Livakovića i Helene Matić - 4 Manuela Skoblar na vjenčanju sina Dominika Livakovića i Helene Matić - 3 Manuela Skoblar na vjenčanju sina Dominika Livakovića i Helene Matić - 2 +18 Manuela Skoblar na vjenčanju sina Dominika Livakovića i Helene Matić - 1 Celebrity Livakovićeva majka u kratkoj haljini pokazala vitke noge i zasjenila ostale uzvanike na sinovu vjenčanju

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Kaja Vidmar - 2 Kaja Vidmar - 3 Luka Modrić, Domagoj Vida, Šime Vrsaljko i Danijel Subašić Kaja Vidmar - 2 +8 Kaja Vidmar - 6 Celebrity Šime Vrsaljko na vjenčanje poveo Slovenku s kojom navodno ima kćer, a odale su ih društvene mreže

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene