tužna vijest

Preminuo Maxi Jazz, pjevač i osnivač kultne grupe Faithless: "Otišao je mirno, u snu"

Maxi Jazz - 2 Maxi Jazz - 2 Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Maxi Jazz Maxi Jazz - 1 Maxi Jazz - 2 Maxi Jazz - 3 +0 Maxi Jazz - 4 Galerija

Maxi Jazz preminuo je u dobi od 65 godina, a tužna vijest objavljena je na Facebook profilu grupe Faithless.

Maxi Jazz, pjevač i osnivač britanske grupe Faithless, preminuo je u dobi od 65 godina.

Tužna vijest objavljena je na službenom Facebook profilu grupe gdje je istaknuti da je preminuo mirno, u snu.

"Bio je čovjek koji je promijenio naše živote na mnogo načina. Davao je pravo značenje i poruku našoj glazbi. Bio je i divno ljudsko biće, imao je vremena za sve. Imao je mudrost koja je bila duboka, ali pristupačna. Bila je čast i zadovoljstvo raditi s njim. Bio je briljantan liričar, DJ, budist, veličanstvena pojava na pozornici, ljubitelj auta, volio je razgovarati… bio je predivna osoba, moralni kompas i genij. Počivaj u miru dragi Max", stoji u objavi koju su potpisali njegovi kolege iz Faithlessa, Rollo i Sister Bliss.

Maxi je osnovao kultni elektronički sastav 1995. godine i bio je glavni vokal do 2011. 

Britanski glazbenik, kantautor, reper i DJ, punog imena Maxwell Fraser, ostavio je veliki trag na britanskoj i svjetskog glazbenoj sceni, a od njega se u nevjerici opraštaju brojni fanovi.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Bebi Dol Massimo Savić Massimo Savić i Eni Kondić Massimo u Areni Zagreb +17 Massimo u Areni Zagreb Celebrity Pjevačica i Massimova bivša djevojka oglasila se nakon tužne vijesti: "Pamtit ću ga samo po dobrom"

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Kolak, MasterChef - 1 Marko Kolak, MasterChef - 2 Marko Kolak, MasterChef - 3 Marko Kolak, MasterChef - 4 +19 Marko Kolak, MasterChef - 5 Celebrity Odlazak kralja stres testova iz MasterChef kuhinje: "Govorio sam da se neću zbližiti ni s kim, ali i to se promijenilo"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene