Teški dani

Zbog koronavirusa nije mogla na očev posljednji ispraćaj, pozdravila se s njim telefonom

Nia Vardalos (Foto: Profimedia) Nia Vardalos (Foto: Profimedia) profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Nia Vardalos (Foto: Profimedia) +0 Nia Vardalos (Foto: Profimedia) Galerija

Glumica Nia Vardalos zbog oštrih mjera i samoizolacije nije bila u mogućnosti otići na posljednji ispraćaj vlastitog oca.

Holivudska glumica Nia Vardalos, koju najviše pamtimo kao glavnu junakinju filma "Moje grčko vjenčanje", ovih dana prolazi težak period u životu nakon što je preminuo njezin otac Gus Vardalos, a ona nije mogla biti na njegovu posljednjem ispraćaju zbog epidemije koronavirusa.

Nia je oca posljednji put posjetila u njihovoj rodnoj Kanadi za božićne blagdane, prije nego što je epidemija uopće započela.

"Za Božić smo svi bili tamo. Sjedio je na kauču, sretan i pokretan, ali ne da bi mogao baš istrčati maraton. Imala sam osjećaj da je to to. Dogodio se taj trenutak između mene i mog oca kada smo se oprostili. Mislim da mi je rekao 'ovo je zaista zbogom'", izjavila je za magazin Variety.

Nedugo nakon toga bio je hospitaliziran, a Nia je s njim mogla komunicirati samo telefonski.

"Medicinska sestra držala je telefon, a ja sam mu zahvalila na nevjerojatnom životu koji mi je pružio, rekla sam mu da je gospodin i sjajan tata. Mama ga je držala za ruku i rekla mu da je u redu i da može slobodno otići", izjavila je.

Preminuo je 12. ožujka, a misa zadušnica služena je u crkvi kojom je rukovodio. Nažalost, zbog samoizolacije i zabrane putovanja Nia nije mogla biti na njegovu posljednjem ispraćaju. No svjesna ozbiljnosti situacije, zaključila je da kako je bolje da nije preminuo ranije dok mjere predostrožnosti nisu bile na visokoj razini jer bi na sprovodu bilo mnogo više ljudi, čime bi se povećao rizik od širenja zaraze koronavirusom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nia Vardalos (@niavardalos) on

Inače, Nijin otac poslužio je i kao inspiracija za njezina filmskog oca u komediji koja ju proslavila.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Natalie Wood (Foto: Profimedia) +0 Natalie Wood (Foto: Profimedia) Celebrity Otkrivena tajna misteriozne smrti lijepe glumice: Krivac je suprug koji ju je varao s batlerom?

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene