Tužna vijest

Preminuo omiljeni glumac poznat po ulozi u "Prijateljima", njegovih se scena svi dobro sjećaju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mike Hagerty preminuo je u 68. godini, a tužnu su vijest potvrdili članovi obitelji i kolege.

Američki glumac Mike Hagerty preminuo je u 68. godini, a tužnu je vijest objavila i potvrdila njegova kolegica Bridget Everett iz serije "Somebody Somewhere", ali nije otkrila uzrok njegove smrti.

Simpatični glumac bio je najpoznatiji po svojoj stalnoj ulozi gospodina Treegera u legendarnim "Prijateljima", koja se emitirala od 1994. do 2004. godine. Tumačio je domara u stambenoj zgradi Monice Gellar i Rachel Green u New Yorku, a svima je ostala u sjećanju epizoda u kojoj ih je želio izbaciti iz stana. 

Glumio je i u seriji "Lucky Louie", a jednu od posljednjih "Somebody Somewhere" snimio je još ove godine, a u njoj je glumio s Bridget koja je objavila vijest o njegovoj smrti.

"S velikom tugom, obitelj Michaela G. Hagertyja je u Los Angelesu potvrdila vijest o njegovoj smrti. Njegova ljubav prema rodnom mu gradu Chicagu i njegovoj obitelji bili su kamen temeljac njegova života. Iza Mikea, odanog muža, ostale su njegova supruga Mary Kathryn, sestra Mary Ann Hagerty i njezina supruga Kathleen O’Rourke te njihova kćerka Meg. Jako će svima nedostajati. Zavoljela sam Mikea čim sam ga upoznala. Bio je tako poseban, topao, duhovita. Užasnuti smo što je otišao, jer Mikea je obožavala cijela glumačka postava i ekipa "Somebody Somewhere". Naše su misli s njegovom ženom i obitelji", napisala je Bridget u objavi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bridget Everett (@bridgeteverett)

Od Mikea se putem društvenih mreža oprostila i Sarah Jessica Parker koja je pritom otkrila da velika obožavateljica njegova rada.

"Srce mi se slama. Divila sam mu se godinama", napisala je Sarah Jessica.

Mike je karijeru u Hollywoodu počeo u seriji "The Timber Tramps" 1973. godine koja ga je dovela do gostujućih uloga u "Cheers" i "Crime Story", a imao je i nezaboravnu ulogu ljupkog najboljeg prijatelja Kurta Russella u komediji "Overboard" iz 1987. u kojoj je glumila i Goldie Hawn. Pojavio se i u filmu "Oženjeni ... s djecom", "Obiteljske veze" i "Murphy Brown".

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene