pretužno

Zvijezda hit-serije preminula u dobi od 25 godina i to samo tjedan dana nakon oproštaja od voljene osobe

Angus Cloud - 8 Angus Cloud - 8 Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Angus Cloud - 1 Angus Cloud - 2 Angus Cloud - 3 Angus Cloud - 4 Angus Cloud - 5 Angus Cloud - 6 Angus Cloud - 7 Angus Cloud - 8 Angus Cloud - 9 +0 Angus Cloud - 10 Galerija

Angus Cloud pronađen je mrtav u svojoj kući u Oaklandu u Kaliforniji, a uzrok smrti nije poznat.

Glumac Angus Cloud, koji je najpoznatiji po ulozi Fezca Feza O'Neilla u hit-seriji Euforija, preminuo je u dobi od 25 godina, potvrdila je u ponedjeljak medijima njegova obitelj.

"Teška srca danas smo se morali oprostiti od nevjerojatnog čovjeka. Kao umjetnik, prijatelj, brat i sin, Angus je svima nama bio poseban na mnogo načina. Tješi nas jedino što je sada opet sa svojim tatom, koji mu je bio najbolji prijatelj. Angus je otvoreno govorio o svojoj borbi s mentalnim zdravljem i nadamo se da njegova smrt može biti podsjetnik drugima da nisu sami i da se s tim ne bi trebali sami boriti u tišini. Nadamo se da će ga svijet pamtiti po njegovu humoru, smijehu i ljubavi prema svima", poručila je glumčeva obitelj.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Angus Cloud (@anguscloud)

Njegov publicist Cait Bailey otkrio je da je Agnus pronađen mrtav obiteljskoj kući u Oaklandu u Kaliforniji, a uzrok smrti nije poznat.

Njegova majka navodno je pozvala hitnu pomoć oko 11:30 i prijavila moguće predoziranje, a operaterima je rekla i da nema puls, kazali su izvori su za TMZ.

Cloud je proglašen mrtvim na licu mjesta.

Glumac je nedavno izgubio oca i teško se nosio s njegovom smrću, a preminuo je samo tjedan dana nakon njegova sprovoda u Irskoj.

Jedna od njegovih zadnjih objava na Instagramu je fotografija njegova nasmijanog oca uz koju je napisao da mu nedostaje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Angus Cloud (@anguscloud)

Angusu je uloga u seriji Euforija bila prva u karijeri. Skautica Eleonore Hendricks primijetila ga je dok je šetao ulicom u New Yorku i pozvala ga na kasting, a on je prvo sumnjao da se radi o nekakvoj prevari. Ipak, pristao je na sastanak s direktoricom kastinga Jennifer Venditti i kreatorom serije Samom Levinsonom te je dobio ulogu u prve dvije sezone serije.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari i Mario Perčić - 17 Žanamari i Mario Perčić - 16 Žanamari i Mario Perčić - 15 Žanamari i Mario Perčić - 14 +26 Žanamari i Mario Perčić - 13 Celebrity Svi se pitaju gdje je nestao suprug Žanamari Perčić, jedan citat potaknuo je sumnje na probleme u braku

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Dino Merlin - 2 Dino Merlin - 1 Dino Merlin - 4 Dino Merlin - 3 +18 Dino Merlin Celebrity Supruga Dine Merlina nikad se ne pojavljuje u javnosti, no na internetu je osvanula njihova rijetka zajednička fotografija iz šetnje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene