Savjeti zlata vrijedni

"TEKUĆINA OD ZELJA I KRASTAVACA" Evo kako sve poznati liječe mamurluk!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ako ste noćas pretjerali s alkoholom niste jedini. No ne brinite jer uz ove savjete naših zvijezda mamurluk će nestati u trenu.

Iza nas je novogodišnja noć u kojoj su mnogo popili čašicu više. Mamurluk vam je danas zasigurno najgori neprijatelj. Kako se učinkovito riješiti mamurluka i što bezbolnije preživjeti dan nakon najluđe noću u godini provjerili smo kod svima znanih lica.

Pogledaj i ovo showbuzz Urnebes u centru grada DOLJE NA KOLJENA! Zbog Maje pao preko tegle u centru grada

Pjevačica Maja Šuput smatra da ne postoji univerzalni lijek za mamurluk. "Taj tko to izmisli biti će jako bogat čovjek", kaže Maja. Ipak, postoje neki trikovi uz koje se pojava mamurluka može drastično smanjiti. "Najsigurnija varijanta je da ni ne pijete. Međutim ako ste se već odlučili popiti onda barem pijte dobro vino i nemojte miješati pića. Puno plešite i obavezno na jedan gutljaj alkohola bar jedan gutljaj vode. Tableta za glavobolju prije spavanja isto nije loš potez", kaže Maja.

Pri liječenju mamurluka mnogi posežu i za narodnom medicinom, a neke od najučinkovitijih narodnih lijekova otkrio nam je komičar Mario Petreković. "Obilje vode plus rasol,tekućina od zelja i krastavaca neki su od najboljih recepata za prevenciju. I naravno konstantna fizička aktivnost, poput plesa je odličan temelj za dobru zabavu i izbijanje iz cipela bez mamurluka", kaže Mario.

Lana Jurčević smatra da pri liječenju najviše pomaže hladan tuš, dok Jole napominje da je najbolji lijek ili dobar san ili puno vode, kava i pivo. Za razliku od popularnog pjevača koji smatra da se klin klinom izbija, Sandi drži da se dan nakon burne noći svakako treba držati podalje od alkohola.

"Dobar savjet za mamurluk je goveđa juha i ne skidanje iz pidžame i kućne haljine. Držati jastuk i juhu blizu i to je to", zaključuje Sandi. Bilo kako bilo nadamo se da će vam ovi savjeti pomoći da lakše izdržite današnji dan ako vam se noćas zalomila koja čašica više.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene