Emotivan trenutak

Jedna od posljednjih Kirkovih fotografija: Okupio je četiri generacije svoje obitelji i zasjeo na čelo stola

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kirk Douglas u kolovozu 2019. godine ugostio je obitelj u svom domu na Beverly Hillsu, a fotografijom čak četiriju generacija pohvalio se njegov unuk Cameron na društvenoj mreži.

Glumačka legenda Kirk Douglas na posljednjim je fotografijama bio u društvu čak četiriju generacija svoje obitelji. Kirk je ugostio svoje najdraže u kolovozu 2019. te je zasjeo na čelo stola, kako pokazuje slika koju je objavio njegov unuk Cameron (40) na Instagramu. 

Pogledaj i ovo showbuzz posljednji ispraćaj Kirkova udovica klonula u suzama na sprovodu, uz nju je bila cijela ožalošćena obitelj

Zvijezda "Spartaka" pozirala je sa svojom suprugom Anom (100), sinovima Michaelom (74), Joelom (72) i Peterom (63) te snahom Catherine Zetom-Jones (50) i praunukom Luom.

Jedno od upečatljivijih posljednjih Kirkovih pojavljivanja u javnosti bilo je u studenom 2018. na Holivudskoj stazi slavnih u Kaliforniji. Glumac je tada bio u invalidskim kolicima i pružao je podršku svom sinu Michaelu, koji je dobio svoju zvijezdu i slavio 50 godina karijere u filmskoj industriji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#Familyfirst ❤️💛💚

A post shared by Cameron Douglas (@cameronmorrelldouglas) on

"Moj tata je ovdje. Za mjesec dana Kirk će napuniti 102 godine, pa vi koji ste tek napunili 80 izgubili ste od njega odavno", našalio se Michael. Glumac se sa suzama u očima okrenuo svom ocu i obratio pred okupljenom obitelji, fanovima i medijima.

"Tata, toliko mi znači što si danas ovdje. Zahvaljujem ti na tvojim savjetima, inspiraciji i reći ću to jednostavno s cijelim svojim srcem: ''Jako sam ponosan što sam tvoj sin.'''

Michaela su na svečanom događanju podržali i supruga Catherine Zeta-Jones i njihov sin Dylan (19).

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#FBF Pictured with Dad on set of my first feature film ‘Hail Hero’ in 1969! Wow!

A post shared by Michael Douglas (@michaelkirkdouglas) on

Kirk je svoju zvijezdu na Holivudskoj stazi slavnih dobio 1960. Douglas je rođen u New Yorku 1916., a u Hollywoodu je zasjao tijekom zlatnog doba industrije, kada je bio prvi put nominiran za Oscara u filmu "Šampion" iz 1949. Kazališni i filmski glumac bio je poznat po raznovrsnim ulogama, među kojima je najzapamćenija ona u klasiku iz 1960. "Spartaku", u kojem je utjelovio glavnog lika.

Bio je nominiran za Oscara tri puta. Jedini zlatni kipić koji je osvojio nije bio iz filmova, već počasna nagrada iz 1996. kojom je prepoznat njegov rad i njegovih 50 godina glume.

Od Kirka su se emotivnim porukama oprostili brojni kolege.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Ava Karabatić (Foto: Instagram) Ava Karabatić (FOTO: Srdjan Ilic/PIXSELL) Ava Karabatić (Foto: Instagram) Ava Karabatić (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) +0 Ava Karabatić (FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL) Celebrity Ava Karabatić izazvala kaos u avionu, u pomoć joj priskočio splitski novinar

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene