U emisiji uživo

Drama u Cannesu: 'Pištoljem i granatom' prijetio glumcima!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jedan muškarac uhićen je u na filmskom festivalu u Cannesu nakon što je ispalio dva metka iz pištolja, tijekom televizijskog prijenosa showa 'Le Grand Journal', natjeravši glumce Christopha Waltza i Daniela Auteuila da potrče u zaklon.

Francuska televizija Canal+ intervjuirala je na obali Christopha Waltza, dobitnika Oscara, i francuskog glumca Daniela Auteuila u emisiji  'Le Grand Journal',  kada je muškarac ispalio dva puta u zrak.

Pogledaj i ovo showbuzz Dale su sve od sebe! Isteklo je 12 dana glamura i blještavila - No, one će se pamtiti!

>> Ukraden milijun dolara vrijedan nakit za zvijezde na crvenom tepihu!

Tjelesni čuvari su brzo reagirali te sklonili Waltza i Auteuilla što dalje od pomahnitalog muškarca.

'Bio sam na pozornici studija Canal+, blizu plaže, kada se stvorio čovjek s pištoljem. Skužio sam ga, zapucao je, ali nasreću, bilo je riječ o ćorcima. Zatim je povikao kako ima granatu, ali, opet, nasreću nije je imao. Policija ga je brzo uhvatila, i bacila na zemlju. Ne znam tko je on, ne znam odakle se stvorio i koji je njegov problem', za DailyMail je ispričao Christoph Waltz.

'Tjelesni čuvari su skočili preko ograde u publiku i bacili ga na zemlju. Policija je došla i rekla svima da bježe jer je imao granatu u ruci', rekao je svjedok Arthur Laiguesse Reutersu.

Policija je uhitila muškarca i utvrdila da nosi lažnu granatu i nož, priopćile su vlasti.

Nakon što je muškarac odveden producenti emisije su rekli publici da će se program nastaviti, stoga su se glumci i publika vratili u studio.

Christoph Waltz, 56-godišnji glumac, rođen u Austriji, dvostruki je dobitnik Oscara. Na oba zlatna kipića može 'zahvaliti' legendarnom Quentinu Tarantinu, za čije je filmove i nagrađen. U 'Nemilosrdnim gadovima' 2010. dobio je kipića za najbolju mušku sporednu ulogu; ove godine je isto za sporednu ulogu u 'Odbjeglom Djangu' bio nagrađen Oscarom.

Podsjetimo, pucnjava je drugi sigurnosni incident trećega dana 12-dnevnog festivala, najveće svjetske filmske priredbe koja privlači tisuće glumaca, redatelja, novinara i ljubitelja filma.

Policijski izvor je rekao kako je milijun dolara vrijedan nakit Chopard namijenjen ukrašavanju filmskih zvijezda ukraden iz sobe u Suite Novotel hotelu tijekom noći na četvrtak. Chopard je priopćio kako se glede vrijednosti pretjeralo te da nakit nije bio namijenjen glumicama ne otkrivajući pretjerano detalje.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene