Policajci protiv zvijezde

BIJESNI na nju zbog kontroverznog nastupa na Superbowl-u

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Njezin nastup na ovogodišnjem Superbowl-u izazvao je brojne kontroverze, a sadu su i organi reda odlučili pokazati što o njoj misle.

Planetarna zvijezda Beyonce svojim je nastupom na Superbowl-u, koji su mnogi nazvali rasističkim, navukla bijes velikog dijela javnosti na sebe. Bila je glavna tema svih važnih talk showova koji su raspravljali o njezinom nastupu. Ispalo je na kraju kako je vrlo malo onih koji je podržavaju.

Pogledaj i ovo Beyonce (Foto: Instagram) još od djetinjstva Beyonce prvi put javno progovorila o bolesti s kojom bitku bije već godinama

Mnogi su izjavili kako jedan sportski događaj kojeg prate stotine milijuna ljudi, nikako ne bi trebao biti poligon za izražavanje nečijih političkih stavova. I dok je nastup Lady Gage, koja je izvela državnu himnu, dizan u nebesa kao patriotski, s druge strane nastup Beyonce potpuno je sotoniziran i označen kao neprimjeren.

Sada su se čak i policajci udružili protiv nje i pokrenuta je akcija u kojoj se pozivaju svi propadnici snaga reda da bojkotiraju njezin koncert koji se treba održati u Miamiu, jer ona podržava pokret 'Crne pantere' koji je poznat upravo po ubojstvima policajaca. Osim toga pjevačica je u novom spotu 'Formation' govorila o policijskoj brutalnosti.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene