Osvanula na Instagramu

Nikad viđena fotografija neprežaljenog Toše Proeskog rasplakala je njegove obožavatelje: "Zaspale su oči lijepe..."

Toše Proeski Toše Proeski Afp 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Toše Proeski Toše Proeski Toše Proeski Toše Proeski Toše Proeski Toše Proeski Toše Proeski Toše Proeski Toše Proeski Toše Proeski +9 Toše Proeski - 1 Galerija

Na Instagramu je osvanula dosad neviđena fotografija Toše Proeskog iz djetinjstva, kada je već počeo graditi svoju glazbenu karijeru.

Makedonski pjevač Toše Proeski preminuo je prije više od 16 godina, no sjećanje na njega živjet će još dugo zbog brojnih hitova koje je otpjevao i srca koja je dotakao tijekom svoje prerano prekinute karijere.

Toše je izgubio život 16. listopada 2007. u tragičnoj prometnoj nesreći nedaleko od Nove Gradiške. Imao je samo 26 godina, a njegova smrt ostavila je ožalošćenu cijelu regiju.

Sada je na društvenim mrežama osvanula jedna njegova dosad neviđena fotografija iz djetinjstva, koja je rasplakala brojne obožavatelje neprežaljenog makedonskog slavuja.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @estradni.arhiv


"Prerano je otišao", "Toše je bio velika legenda i velika duša", "Anđeo naš", "Zaspale su oči lijepe", neki su od komentara ispod fotografije uz brojne uplakane emotikone.

Toše je već od malih nogu znao da je glazba njegova sudbina i u devedesetima je redovito nastupao na makedonskim dječjim festivalima, a već se tada vidjelo da će biti velika zvijezda.

Kasnije je izgradio karijeru izvan granica današnje Sjeverne Makedonije i iza sebe je ostavio brojne hitove poput "Pratim te", "Igra bez granica", "Čija si" i "Volim osmijeh tvoj" kroz koje će zauvijek biti među nama.

Ostat će upamćen i po svojem dobrotvornom radu. Dobio je nagradu Majke Terezije za brojne humanitarne nastupe, bio je UNICEF-ov ambasador dobre volje i pomagao je djeci, a njegova pjesma "This world" proglašena je himnom organizacije.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Plechinger i Bruno Kovačić - 6 Ivana Plechinger i Bruno Kovačić - 4 Ivana Plechinger i Bruno Kovačić - 3 Ivana Plechinger i Bruno Kovačić - 1 +22 Ivana Plechinger i Bruno Kovačić - 5 Celebrity Prepoznajete li ovaj domaći par? Ovih dana proslavili su srebrni pir, a njihovu ljubav prije 11 godina uzdrmao je dramatičan događaj

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Courteney Cox - 2 Courteney Cox - 3 Courteney Cox - 1 Courteney Cox - 4 +17 Courteney Cox - 5 Celebrity Monica iz "Prijatelja" prvi put u javnosti nakon smrti svoga Chandlera, nije mogla sakriti koliko joj je teško

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene