Pretvorili je u Juanitu!

Lijepa Ivana zablistala je u egzotičnom izdanju, a bujni dekolte svi su odmah primijetili: "Bože, što si prekrasna!"

Ivana Čuljak i Ivan Jarnec - 3 Ivana Čuljak i Ivan Jarnec - 3 Nova TV 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Čuljak i Ivan Jarnec - 3 Ivana Čuljak i Ivan Jarnec - 2 Ivana Čuljak i Ivan Jarnec - 1 Ivana Čuljak Ivana Čuljak Ivana Čuljak Ivana Čuljak Ivana Čuljak Ivana Čuljak Lošić Ivana Čuljak i Ivan Jarnec - 6 +1 Ivana Čuljak i Ivan Jarnec - 5 Galerija

Ivana Čuljak pokazala je bujni dekolte u čipkastoj haljini u kojoj je zablistala na pozornici showa "Ples sa zvijezdama".

Naša poznata slastičarka Ivana Čuljak, koju gledamo kao jednu od natjecateljica showa "Ples sa zvijezdama", zablistala je u meksičkom izdanju u prošloj emisiji, a komplimenti na račun njezina izgleda samo se nižu.

Pogledaj i ovo Daria Lorenci Flatz, Ivan Jarnec ''Prve dvije desetke!'' Naša omiljena glumica prisjetila se prvog plesa zbog kojeg je imala osjećaj kao da ide na predstavu!

Ivana je na profilu na Instagramu objavila fotografije na kojima pozira u kreaciji iz showa, točnije u bijeloj haljini s detaljima čipke, u kojoj se u prvom planu našao njezin bujni dekolte.

"Neizmjerno sam zahvalna na podršci koju ste mi pružili.
Hvala od srca svima koji ste glasali i sekirali se više od mene same.
Sve vas volim i nastavljamo dalje. Fala mojoj Emini i Martini i Anti i Nicol što su me pretvorili u Juanitu i učinili da se osjećam kao u Meksiku.

"Prekrasna si bila", "Bože, što si prekrasna", "Ljepotica", "Najljepša među zvijezdama", "Kao lutka", "Outfit je predivan", "Predivna kao i uvijek", pohvalili su je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Čuljak (@chu_lo_)

Njezin se preslatki i šarmantni nastup svima svidio i u prvoj emisiji, komentari nisu izostali niti na društvenim mrežama, a oglasila se i supruga Mate Rimca, Katarina, inače Ivanina dobra prijateljica.

"Ma vidi ti te nogice! Akaca idemo do finala", napisala je Katarina u priči na Instagramu koju je objavila na svom privatnom profilu na Instagramu.

"Volim se baviti fizičkom aktivnošću, tako da je ples, osim vježbe, za mene i način izražavanja emocija. Ritam glazbe me čini sretnom, pa mi ples pomaže da se isključim iz svakodnevnice, koja ponekad nije laka, i odmorim misli", priznala nam je Ivana uoči showa u kojem je zaplesala s partnerom Ivanom Jarnecom.

"Moj plesni partner je moj najsnažniji adut. Bio je devet puta državni prvak, a to nije mala stvar. Očekujem puno zabave, usavršavanje plesnih vještina i rušenje osobnih granica", izjavila je Ivana za DNEVNIK.hr uoči početka emitiranja nove sezone showa koji se ne propušta.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene