Isti su!

Poslastica za nježniji spol: Mlađahni Paris slika je i prilika šarmantnog oca koji je i danas miljenik žena

Pierce i Paris Brosnan (Foto: Profimedia) Pierce i Paris Brosnan (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Pierce i Paris Brosnan (Foto: Getty Images) Pierce i Paris Brosnan (Foto: Getty Images) Pierce i Paris Brosnan (Foto: Getty Images) Paris Brosnan (Foto: Getty Images) Paris Brosnan (Foto: Getty Images) Pierce Brosnan (Foto: Profimedia) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) +0 Pierce i Paris Brosnan (Foto: Profimedia) Galerija

Paris Brosnan neodoljivo podsjeća na oca Pierca Brosnana u njegovim mlađim danima.

Da jabuka ne pada daleko od stabla, možemo se uvjeriti ako pogledamo jednog od najvećih šarmera svih vremena, irskog glumca Pierca Brosnana te njegova najmlađeg sina Parisa.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 310 ༜ 808 (@paris.brosnan) on

Pogledaj i ovo showbuzz Dirljive fotke Oprostili se od voljene sestre: 'Bila si prekrasna žena i istinski borac!'

No 18-godišnji Paris nije izabrao glumu za svoj životni poziv, već se odlučio baviti manekenstvom i to mu zasad ide poprilično dobro. Pokazao je to još jednom na pisti modnog događanja humanitarnog karaktera Fashion For Relief, a 66-godišnji tata Pierce došao mu je pružiti podršku.

Prije revije pozirali su zajedno na crvenom tepihu u elegantnim crnim odijelima, nakon čega je Paris zablistao na pisti uz bok kolegice Stelle Mawxell.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 310 ༜ 808 (@paris.brosnan) on

Pierce je Parisa dobio u braku s američkom novinarkom Keely Shaye, koju je upoznao na plaži u Meksiku 1994. godine, a 2001. godine su se vjenčali. Osim Parisa, roditelji su i 22-godišnjeg Dylana.

Prije Keely Pierce je bio oženjen s glumicom Cassandrom Harris od prosinca 1980. godine do njezine smrti 1991. godine, kada je umrla od posljedica raka. Zajedno su dobili sina, danas 36-godišnjeg Seana, a Cassandra je iz prijašnjih veza imala i dvoje posvojene djece, kćer Charlotte, koja je također preminula od raka 2013. godine, i sina Chrisa.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Miley Cyrus (Foto: Instagram) Miley Cyrus (Foto: Instagram) Miley Cyrus (Foto: Instagram) Miley Cyrus (Foto: Instagram) +7 Miley Cyrus, Kaitlynn Carter (Foto: Profimedia) Celebrity Nakon razvoda i prekida vruće avanture mršava je i ispijena, no tvrdi kako je odlično

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene