Punila je novinske stupce

Ova ljepotica jedna je od najpoznatijih svjetskih kuharica, ali i njezin privatni život dostojan je neke filmske priče

Padma Lakshmi (Foto: Instagram) Padma Lakshmi (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Padma Lakshmi (Foto: Instagram) Padma Lakshmi (Foto: Profimedia) Padma Lakshmi (Foto: Profimedia) Padma Lakshmi (Foto: Profimedia) Padma Lakshmi (Foto: Profimedia) +0 Padma Lakshmi (Foto: Instagram) Galerija

Padma Lakshmi javnosti je poznata kao voditeljica, glumica i spisateljica, a njezini obožavatelji nakon svake nove fotke komentiraju da izgleda bolje nego njezine upola mlađe kolegice.

Američka televizijska voditeljica i spisateljica Padma Lakshmi (51) bila je meta fotografa na košarkaškoj utamici proteklog vikenda u Madison Square Gardenu u New Yorku, a slavna ljepotica pokazala je svoju prirodnu ljepotu. Bila je u društvu 12-godišnje kćeri Krishne, a sudeći po fotkama sjajno su se zabavile.

Nekadašnja manekenka pokazala je svoju vitku figuru te mladoliko lice u ležernom, prirodnom izdanju, a mnogi su se složili da izgleda bolje no ikada. Njezini obožavatelji često pišu kako je upravo zbog nevjerojatnog izgleda teško pogoditi koliko godina voditeljica ima.

Padma je inače u Americi postala poznato voditeljsko lice nakon što je vodila show "To Chef", za koji je bila nominirana i za nagradu Emmy.

Izdala je i kuharicu "Easy Exotic", koja je proglašena najboljom kuharicom na svijetu 1999. godine. Uz nju objavila je još dvije knjige o hrani te memoare "Love, Lose And What We Are".

Padma je inače u svojim memoarima ispričala kako je nakon preseljenja iz Indije u SAD odlučila promijeniti ime u Angelique, kako bi se "amerikanizirala". Ipak, na fakultetu je ponovno počela koristiti ime koje je dobila po rođenju. Zahvaljujući svom multikulturalnom okruženju, ova ljepotica tečno govori čak pet jezika, a to joj je uvelike pomoglo i u karijeri. Pojavila se u nekoliko serija i filmova, a i dalje radi kao model.

Lakshmi je i suosnivačica neprofitne organizacije "The Endometriosis Foundation of America" te svjetska ambasadorica organizacije "Keep a Child Alive". Često je pričala kako je dugo htjela educirati žene o endometriozi od koje pati od svoje 13. godine, a zahvaljujući organizaciji koju je pokrenula to je i uspjela.

Redovito je pažnju javnosti izazivala i svojim privatnim životom.

Padma je 2004. godine stala pred oltar s piscem Salmanom Rushdijem, no tri godine kasnije predala je papire za razvod. Ljubila je i milijardera Theodorea J. Forstmanna od 2009. do njegove smrti 2011. godine. Prekidali su i mirili se, a u međuvremenu je dobila i kćer s poduzetnikom Adamom Dellom. Povezivali su je i s Richardom Gereom. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Senidah (Foto: Instagram) Celebrity Najnovije golišave fotografije Senidah otkrile nešto što je pokrenulo lavinu reakcija: ''Najljepša i najprirodnija na Balkanu!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene