Džepna venera i nježni div

On je visok 206, a ona 158 centimetara: Snagator iz ''Igre prijestolja'' se oženio

Thor Björnsson (Foto: Instagram) Thor Björnsson (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Thor Björnsson (Foto: Profimedia) Thor Björnsson (Foto: Profimedia) +0 Thor Björnsson (Foto: Instagram) Galerija

Thor Björnsson uplovio je u bračnu luku sa svojom odabranicom Kelsey Henson.

Zvijezda jedne od najpopularnijih serija svih vremena "Igre prijestolja" Thor Björnsson oženio je svoju djevojku Kelsey Henson.

Pogledaj i ovo James Middleton i Alizee Thevenet (Foto: Profimedia) Još jedno vjenčanje Nova članica obitelji buduće kraljice: Samozatajni brat Kate Middleton se ženi lijepom Francuskinjom

29-godišnji glumac sretnu je vijest potvrdio na svom profilu na Instagramu, romantičnom crno-bijelom fotografijom na kojoj svoju mladenku drži u naručju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hafþór Júlíus Björnsson (@thorbjornsson) on

"Velika je čast što odsad mogu Kelsey Henson zvati svojom suprugom! Moram držati ovu prekrasnu ženu do kraja života! Jako sam uzbuđen zbog svih budućih avantura koje ćemo zajedno doživjeti", napisao je presretni Thor.

I njegova novopečena supruga podijelila je sa svojim pratiteljima na Instagramu fotografiju s romantičnom posvetom.

"Veselim se što ću vući ovog velikog momka svuda sa sobom do kraja života. Thore Björnssone, volim te sada i zauvijek, obećajem da ću biti uz tebe kroz sve što nam život donosi. Volim te, dušo", napisala je Kelsey.

Thor i Kelsey u vezi su godinu dana, a upoznali su se u Kanadi u jednom kafiću gdje je ona radila kao konobarica. Navodno ga je zamolila da se zajedno fotografiraju, a sve ostalo je prošlost.

Par u javnosti izaziva veliku pažnju velikom razlikom u visini, s obzirom na to da je Thor visok 2,06 metara, a Kelsey 1,58 metara. Česta su tema na društvenim mrežama, pa ih čak ismijavaju zbog toga, no glumac je svojevremeno izjavio kako ga to ne dira.

Thor je ovog ljeta proglašen najsnažnijim čovjekom na svijetu, a proslavila ga je uloga Gregora Cleganea, čiji je nadimak The Mountain u "Igri prijestolja". Osim glume, bavio se košarkom i pojavljivao se na brojnim natjecanjima odmjeravanja snage.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene