Pogledajte

Ovotjedna Scena: Od političara do 'Stelle'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Saborski zastupnici već uživaju u dugom toplom ljetu, a na godišnji odmor otišli su i članovi Vlade.

Otkrili su nam da i oni štede za ljetovanje, ali i hoće li se odmarati izležavajući ili će imati aktivan odmor. Saznali smo i tko od ministara ostavlja napojnice konobarima.

Prvi put na ovim prostorima Nova TV vam donosi glazbeno - dramski spektakl - Stella. Priča je to o dvije junakinje različitih sudbina koje se bore za pobjedu u talent showu. Obje su na putu ka zvijezdama - svaka sa svojim snovima i do zadnjeg trenutka je neizvjesno čija strast i talent će pobijediti. Neki poznati hitovi ovdje su u posve novim senzacionalnim glazbenim obradama. Glavne uloge tumače mlade glumice Vanda Vinter i Sementa Rajhard.

Pogledaj i ovo showbuzz Više u videu Scena: Pogledajte koje zanimljive priče donosimo ovog tjedna!

Sedam tisuća ljudi dočekalo ga je ovacijama. Glazbenik je izveo svoje najveće hitove, ali oduševio je odličnim pratećim sastavom te ozvučenjem. 79-godišnjak oduševio je svojim dubokim baršunastim glasom i sve one koji nisu uspjeli doći do ulaznica pa je tako mnogobrojna publika koncert pratila iizvan zidina amfiteatra.

Ikona svjetske glazbene scene Boy George još jedanput je posjetio Hrvatsku. Poznati glazbenik nastupio je u dubrovačkom klubu Revelin, a brojnoj publici pokazao je zašto je već tri desetljeća u samom vrhu svjetske glazbe. Legendarni umjetnik dosad je prodao više od 100 milijuna singlova i više od 50 milijuna albuma. Glazbenik je u Dubrovniku priredio atmosferu za pamćenje.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene