Nije dovoljno biti lijep

Njemu je trebalo 30 godina da postane dobar! Oliver Mlakar progovorio o instant TV voditeljima

Oliver Mlakar (FOTO: Zarko Basic/PIXSELL) Oliver Mlakar (FOTO: Zarko Basic/PIXSELL) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Oliver Mlakar (FOTO: Igor Kralj/PIXSELL) Oliver Mlakar (FOTO: Dusko Marusic/PIXSELL) +0 Oliver Mlakar (FOTO: Zarko Basic/PIXSELL) Galerija

Oliver Mlakar danas je u mirovini, ali i dalje je jedan od omiljenih TV voditelja.

Oliver Mlakar danas uživa u mirovini. Živi u Samoboru i bavi se uzgojem patuljastih šnaucera, no projekti koje je nekada radio i danas ga svrtavaju među najbolje i najomiljenije TV voditelje.

Pogledaj i ovo showbuzz Tražilo se mjesto više Reviju naše omiljene dizajnerice nije propustio ni Zlatko Dalić, a poznate dame zablistale su u mini haljinama

Oliver i danas povremeno radi, a nedavno je bio u Sarajevu i snimao jednu TV reklamu gdje su ga zaskočili brojni novinari. Na pitanje je li danas lakše ili teže biti voditelj, Mlakar je vrlo iskreno odgovorio.

Oliver Mlakar (FOTO: Dusko Marusic/PIXSELL) Oliver Mlakar (FOTO: Dusko Marusic/PIXSELL)

"Danas mnogi postaju voditelji nakon samo nekoliko sati rada na televiziji. Nekada nas je bilo mnogo manje i morali ste se puno truditi i biti ambiciozni da biste nešto postigli. Recimo da sam ja nakon 30 godina mučenja postao dobar voditelj. Danas imate više televizija i čim dođe neka mlada ljepotica proglase je zvijezdom. Da bi bio dobar voditelj nije dovoljno biti mlad i lijep, treba mnogo raditi na sebi i učiti, jer to je zaista jedna vrsta zanata za koji je potrebno vrijeme", iskren je bio legendarni Oliver Mlakar za portal Klix.ba.

Oliver Mlakar (FOTO: Igor Kralj/PIXSELL) Oliver Mlakar (FOTO: Igor Kralj/PIXSELL)

Inače, Oliver je trebao biti profesor talijanskog i francuskog jezika, no na kraju se sasvim slučajno počeo baviti televizijskim poslom.

Oliver Mlakar (FOTO: Zarko Basic/PIXSELL) Oliver Mlakar (FOTO: Zarko Basic/PIXSELL)
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene