Nakon nekoliko mjeseci

Odbačena kaznena prijava protiv srpskog glumca i bivšeg ministra za seksualno zlostavljanje, evo što on o svemu kaže!

Branislav Lečić (Foto: Dnenvik.hr) - 1 Branislav Lečić (Foto: Dnenvik.hr) - 1 Dnenvik.hr 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Branislav Lečić (Foto: Dnenvik.hr) - 1 Branislav Lečić (Foto: Dnenvik.hr) - 2 +0 Branislav Lečić (Foto: Dnenvik.hr) - 3 Galerija

Odbačena je kaznena prijava za silovanje Danijele Štajnfeld protiv Branislava Lečića, kojeg je javno otpužila i prijavila za silovanje.

Srpski Blic prenosi vijest da je Više javno tužilaštvu u Beogradu odbacilo kaznenu prijavu Danijele Štajnfeld protiv Branislava Lečića.

Pogledaj i ovo Goran Bogdan u filmu - 2 bez puno riječi Goran Bogdan javno podržao kolegice i slikovito, ali i posve jasno poručio što misli o zlostavljačima

Naime, 37-godišnja glumica tužila je 65-godišnjeg kolegu i bivšeg ministra kulture Srbije za seksualno zlostavljanje. Prvotno nije htjela otkriti identitet svog navodnog napadača, samo je potvrdila da je riječ o moćniku iz filmske industrije, no kasnije se predomislila i otkrila da je riječ o Branislavu Lečiću.

Blic piše i kako nije imao uvid u odluku tužilaštva te da razlozi za odbacivanje prijave još nisu poznati.

"Ne bih još uvijek ništa komentirao zato što ja službeno nemam ta saznanja. Da sam vjerovao medijima i drugima, a ne zakonu, mislio bih da sam monstrum. Ovako ću i sada poštovati zakon i pričekati da me službeno obavijeste pa ću dati izjavu", izjavio je Branislav za Novosti.

Sve je počelo kada je prije nekoliko mjeseci snimila dokumentarni film "Drži me čvrsto", u kojem je otkrila da je žrtva silovanja, a nakon toga je u beogradskom Višem tužiteljstvu otkrila i identitet svog silovatelja.

Danijela je njegov identitet skrivala cijelo vrijeme, a onda je odlučila o svemu progovoriti pa je navela i da ju je napao prije nekoliko godina kada su radili na zajedničkom projektu. 

Nakon optužbi oglasio se i sam Lečić.

"Apsolutno poštujem zakon i pravne institucije ove države, i spreman sam u bilo kojem trenutku odgovarati u Tužilaštvu na ovakvu optužbu. U pitanju je najgnusnija laž koja me diskreditira", izjavio je tada za B92.

Danijela Štajnfeld proslavila se ulogom Mariole u filmu "Ivkova slava" iz 2005. godine, nakon čega se odlučila povući s glumačke scene.

Branislav Levačić poznati je kazališni, filmski i televizijski glumac s impresivnom glumačkom karijerom, a neki od najpoznatijih naslova koje je snimio su "Tri karte za Hollywood", "Bulevar revolucije", "Labirint", "Vratit će se rode", "Montevideo, Bog te video", "Priče iz fabrike", "Vojna akademija 1 i 2", "Urota", "Branio sam mladu Bosnu" i mnoge druge. Od 2001. do 2005. godine obnašao je dužnost ministra kulture Srbije.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene