Iznenađeni?

Od svih svjetskih izvođača, ona je trenutno na BROJU 1!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Za njezin hit sigurno ste nemali broj puta čuli na radiju, no vjerojatno niste imali pojma o kome je riječ. Njezino ime vrijedi pažnje.

Pjevačica i kantautorica Sia Furler, poznatija samo pod imenom Sia, ovaj je tjedan zasjala na broju jedan prestižne Billboardove listo top 200.

Pogledaj i ovo showbuzz SAN SVAKOG MUŠKARCA Ubrzat će vam puls: Ova pjevačica najbolje tverka

Beyonce se pridružila timu najiščekivanijeg filma '50 nijansi sive'

Ona je među rijetkim izvođačima (tek njih 18) koji su dospjeli na broj jedan i to samo sa svojim prvim imenom. Beyonce, Prince, Madonna... samo su neki od slavnih zvijezda koje znamo samo po imenu, a sada im se priključila Sia koja je postigla veliki uspjeh s pjesmom 'Chandelier'.

Inače, Sia nije toliko nova u glazbenoj industriji. Iza sebe već ima šest albuma, a tek je sada sa zadnjim postigla svjetski uspjeh. 38-godišnja glazbenica inače je rođena Australka, a surađivala je i s mnogim svjetskim imenima poput Eminema, Davida Guette, Jennifer lopez, Shakire, Rihanne, Beyonce, Britney Spears... i mnogim drugima na njihovim pjesmama.

Sia se nedavno i zaručila s filmašem Erikom Anders Langom – izgleda kako je glazbenica napokon dočekala svojih pet minuta.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene