Treba li joj to?

Na prvi pogled ona je fantastična, na drugi potpuno plastična, a tek su joj 22

Anastasia \ Anastasia \ Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Anastasia \ Anastasia \ Anastasia \ Anastasia Karanikolaou (Foto: Instagram) Anastasia Karanikolaou i Kylie Jenner (Foto: Instagram) Anastasia Karanikolaou i Kylie Jenner (Foto: Instagram) Anastasia Karanikolaou i Kylie Jenner (Foto: Instagram) Kylie Jenner i Anastasia Karanikolaou (Foto: Instagram) +0 Kylie Jenner i Anastasia Karanikolaou (Foto: Instagram) Galerija

Anastasia Staasie Karanikolau najbolja je prijateljica Kylie Jenner i na tome je izgradila slavu.

Kylie Jenner još iz djetinjstva ima blisku prijateljicu Anastasiju "Stassie" Karanikolaou.

Pogledaj i ovo Anastasia \ druga osoba Njezine uređene i golišave fotke lajkaju milijuni, ali uživo je oni koji je prate sigurno ne bi prepoznali!

Djevojke su se od tih dana toliko promijenile, odnosno izoperirale, da su doslovno promijenile lični opis, a tek su im 22 godine.

Ipak, njihovo prijateljstvo sve je snažnije, a u posljednje vrijeme se i sve češće druže te objavljuju zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

Paralelno s tim, plavokosa Stassie postajala je sve veća zvijezda sa sve većom vojskom obožavatelja, pa je počela graditi karijeru i izvan nadimka "najbolja prijateljica Kylie Jenner".

Govorimo o terminu "Instagram model" u kojem djevojke iz bogatih, poznatih i utjecajnih obitelji grade karijere bez ikakvog talenta, a često se radi o mladim curama koje su već pune plastike te izgledaju puno starije nego što jesu.

No to je nešto protiv čega se nema smisla boriti te je pitanje koliko će i to potrajati, jer trendovi se mijenjaju brže no ikad.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Anastasia Karanikolaou (@stassiebaby)

No vratimo se na Stassie.

Plavuša bujnih i umjetnih oblina čak je lansirala kolekciju odjeće za poznati brend Boohoo koji je nedavno u Zapadnom Hollywoodu organizirao veliku zabavu s brojnim poznatim damama, a među njim je bila i Stassie koja je obline zapakirala u jako uske traperice i topić s golim leđima.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Anastasia Karanikolaou (@stassiebaby)

Tako se čini kako su najmlađa milijarderka na svijetu i Anastasia, među ostalim, prijateljice i po redovitim odlascima plastičnim kirurzima u što se možete uvjeriti u našoj galeriji.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i Dajana Pajkić (Foto: Instagram) Severina i Dajana Pajkić (Foto: Instagram) Severina (Foto: Instagram) Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) +1 Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) Celebrity Gradski kuloari gore od priča: Severinu napušta još jedna bliska suradnica?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene