Strašno iskustvo

Otkrila tajnu iz djetinjstva - Nakon što je to učinila i sestra!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Glumica Nastassja Kinski tvrdi kako ju je otac pokušao seksualno iskorištavati kao djevojčicu.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Nakon što je njezina sestra Pola izašla u javnost s optužbom kako ju je otac Klaus kao dijete seksualno iskorištavao, i Nastassja je priznala isto.

Tako je i ona optužila njemačku filmsku zvijezdu Klausa Kinskija, koji je preminuo 1991. godine od srčanog udara, kako ju je pokušavao silovati u mlađim danima. 51-godišnja hollywoodska glumica je za njemački Bild priznala kako joj nije bilo žao kad je preminuo.

>> Tko bi rekao da su nekad ovako izgledali

'Uvijek me stiskao na način koji nije bio ni malo očinski. Imala sam osjećaj kako ne mogu pobjeći. U to vrijeme sam imala 5 godina i osjećala sam kako se ne radi o roditeljskoj ljubavi već o nečem posve drugom', izjavila je Kinski koja je odrasla u Njemačkoj.

Njezina sestra je u objavljenim memoarima pak priznala kako ju je otac počeo zlostavljati u dobi od pet godina dok ju je prvi put silovao kad je napunila 9 godina. Taj horor se nastavio sve do njezine 19. godine.

'Bio je tiranin. Ne sjećam se da smo ikad svi zajedno sjedili za stolom. Nije mi bilo žao kad je umro', izjavila je Nastassja za Bild.

Nastassja se pojavila na prošlogodišnjem Filmskom festivalu u Cannesu i to u društvu bivšeg ljubavnika Romana Polanskog (78) s kojim je snimila film 'Tess' koji ju je i proslavio 1979. godine.

Predstavila je tada novu verziju romantične drame 'Tess'. Podsjećamo, upravo je Polanski režirao ovaj film te istovremeno bio u vezi s Nastassjom tijekom snimanja filma.
Njoj je tada bilo 18, a njemu 44 godine. No, ta njihova veza ne iznenađuje s obzirom da je Polanski bio optužen za silovanje 13-godišnje djevojčice 1977. godine.

Poljski redatelj bio je u kućnom pritvoru, a čak se nije ni pojavio na dodjeli Oscara jer ga je bilo strah izručenja SAD-u, no sad mu je dopušteno nesmetano putovanje. Nastassja je nakon veze s njim rodila troje djece s različitim partnerima.
S glumcem Vincentom Spanom ima sina, s egipatskim filmašem Ibrahimom Moussuom ima kćer, a pjevačem Quincyjem Jonesom ima još jednu kćer.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene