50 nijansi u domaćoj verziji

Vezan za krevet i iskorišten - popularni pjevač u sado-mazo izdanju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon prošlogodišnje uspješnice „Uvik isti“ koja je osvojila brojne nagrade i publiku diljem regije, Petar Grašo objavljuje novi singl i spot za pjesmu “Moje Zlato”, koja će zacijelo, kao i mnoge prethodne Grašine pjesme, osvojiti eter i srca ljudi.

Autori pjesme su Tonči i Vjekoslava Huljić, te sam Petar Grašo. Pjesma je od premijerne izvedbe  na youtubu je pogledana više od 200.000 puta. Pjesma će također biti izvedena na ovogodišnjem splitskom festivalu i mnogi se već sada slažu kako je Grašo jedan od najužih favorita za Grand prix. 

Pogledaj i ovo Hana Huljić - 4 Tad se šuškalo Evo kako je Hana ranije ove godine komentirala glasine o drugom djetetu s Grašom: "Ne volim kad se takvo nešto piše"

Zašto Grašo strahuje da će njegov novi videouradak biti trajno zabranjen?

Redatelj Vojan Koceić (autor spotova za TBF i Hladno pivo) je na intrigantan način dao vizualni identitet pjesmi, stavljajući Grašu u ulogu predmeta imaginacije tri različite djevojke, od kojih svaka ima drukčija viđenja samog Graše. Rezultat je spot u kojem ima romantike, ali i scena koje odudaraju od konvencionalnih.

Danijela Martinović i Petar Grašo - vjenčanje nakon 20 godina veze

Nakon što je od tjednika Story dobio nagradu za povratnika godine, te nove pjesme „Moje zlato“, možemo slobodno kazati kako je Grašo ponovno tamo gdje mu je i mjesto - na samom vrhu domaće pop-scene.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene