Šok za Nikolinu

'Bio si mi više od prijatelja, ljubavi moja mala, nikada te neću zaboraviti'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nikolina Pišek prolazi kroz teško razdoblje u svojem životu. 'To je kao izgubiti člana obitelji s kojim si proveo deset godina', rekla nam je shrvana Nikolina u telefenskom razgovoru.

Domagoj, brat Nikoline Ristović ex. Pišek, u petak je obiteljskog kućnog ljubimca kavalir španijela šetao na livadi iza zgrade u Travnom kada su ga zaskočila tri susjedova psa. Domagoju su poderali odjeću te ga srušili na pod. Udario je glavom u beton i odmah je prevezen u bolnicu.

Pogledaj i ovo Nikolina Pišek uživa u ljetu Nikolina Pišek videom s plaže u kojem skakuće i pleše pokazala da je odlučila loše stvari ostaviti iza sebe!

'Izgubiti kućnog ljubimca s kojim si proveo deset godina života je kao izgubit člana obitelji', rekla nam je Nikolina u telefonskom razgovoru za inMagazin. Na svoj Facebook profil stavila i fotografiju svoja dva psa i ispod napisala: Tyson 20.11.1997.-1.12.2013. Bio si mi više od prijatelja, ljubavi moja mala, nikada te neću zaboraviti...'

U silovitom napadu brat je pretrpio potres mozga, a dva kavalir španijela odvezena su na Veterinarski fakultet. Starijem Tysonu, nažalost, nije bilo spasa. Smrskano mu je sedam rebara, plućno krilo mu je probijeno te mu je napuknut kralješak.

Nema više Pišek: Nikolina uzela muževo prezime

Poslije tog incidenta Nikolina je pse odmah odvezla na Veterinarski fakultet. Stariji Tyson ostao je na odjelu intenzivne njege, ali je jučer uginuo od posljedica napada. Maleni Mike prošao je malo bolje. Ima velike ugrizne rane, koje veterinari nisu šivali zbog straha od infekcije. Psić se oporavlja kod kuće, ali je i dalje u šoku.

Nikolina je u vrijeme napada bila u Beogradu, ali čim je čula što se zbilo, krenula je u Zagreb. Slučaj je prijavila policiji, a o svemu će obavijestiti i Državno odvjetništvo RH, veterinarsku inspekciju i udrugu Prijatelji životinja. Sporni krvoločni ovčari pripadaju obitelji iz susjedstva. Kako Nikolina kaže, vlasnici pse drže ih u garaži ili jednoj od autoprikolica, gdje psi znaju biti cijeli dan, ljeti i zimi.

Kvart već desetak godina živi u strahu od njih. Vlasnik pasa, koji se više od 20 godina bavi uzgojem pasa, nazvao je Nikolinu i rekao da mu je žao zbog svega. Pogledajte detaljnije u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene