Smijeh do suza

NIVES IMA HIT! "Napokon nešto što vrijedi pogledati"

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ko je jamio, jamio je... poručuje Nives koja je uzburkala Splićane. Ovo morate pogledati.

Nova doza specifičnog dalmatinskog humora oduševila je Splićane. Riječ je o najavi serije "Ko je jamio, jamio je" koju je napisala Nives Ivanković, a koja je nedavno osvanula na YouTubeu. Serija ima 80 epizoda i već na prvu obećava, no njena je sudbina za sada neizvjesna.

Pogledaj i ovo In Magazin: Alka Vuica - 3 poput profesionalki! Pogledajte kako su se naše poznate dame snašle kao manekenke prije 17 godina, možete li ih prepoznati na fotkama s piste?

No, ono što je sigurno je to da je Nives trailerom uspjela uzburkati strasti na internetu gdje je video pregledan gotovo 60 tisuća puta. Serija prati život običnih ljudi u Split, gradu u kojem je uvijek i za sve netko drugi kriv.

 "Napokon nešto što vrijedi pogledat više puta. Još da je snime", stoji u objavi koju je jedan korisnik ostavio ispod videa.

Oduševljenje nije krio nitko, a mnogi su seriju u najavi već usporedili s kultnim serijama koje su obilježile povijest. "Pa ovo mora proć, ludilo od serije će bit , jača i od Malog mista i od Buže", zaključio je jedan od korisnika.

Sudeći prema valu oduševljenja koji je scenaristica, redateljica i glumica Nives Ivanković izazvala ovom najavom sigurni smo da neće dugo trebati da serija pronađe put do gledatelja. U slučaju da za njom ne bude interesa na televiziji, brojni obožavatelji Nives su već predložili da nastavke stavi na YouTube.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene