Pjevač iskreno priznao

'Nisam za seks na javnom mjestu'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Pjevač Ivan Zak premijerno je danas na našem portalu Dnevnik.hr predstavio svoju novu pjesmu 'Ilegala'.

'Nadam se da će i Ilegala jednim dijelom ispuniti ovo ljeto koje je pred nama', rekao je Ivan Zak na predstavljanju nove pjesme na Narodnom radiju. Pjevač je gostovao u 'Glazbenom showu Dalibora Petka' priznavši neke grijehe iz prošlosti.

Pogledaj i ovo Ivan Zak (FOTO: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) Bila je u šoku Ivan Zak šokirao Izabelu: ''Isuse, Bože, što je ovo?''

>> Premijerno: Ivan Zak u 'Ilegali'

'Često mi se dogodi da prođem kroz crveni semafor, a znao sam policiji pokloniti svoj CD, ali to je nekad bilo  kontraproduktivno. Policajac me znao pogledati i pitati, zar ti stvarno misliš da slušam tvoje pjesme', priznao je Zak priznavši da mu je prijateljstvo ipak važnije od cura. 'Nikad nisam frendu oteo curu, jer cura ima dosta, a prijatelj je prijatelj', rekao je Ivan kazavši da je u školi slabo markirao, ali je priznao ogovaranje kolega s estrade. Za egzibicionizam nije. 'Nisam za seks na javnom mjestu', bio je kratak pokazavši da i dalje njeguje imidž dobrog dečka.

S pjesmom Ilegala Zak će na ovogodišnji CMC festival, a trenutno u studiju završava dvije nove pjesme. Zajedno s tamburaškim sastavom Begini, nastupit će na festivalu u Kutjevu, a pjesmu koju je napravio za Splitski festival najavljuje kao pravo iznenađenje za publiku.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene