Stigla s partnerom

Tko je srpska ljepotica koja je svojim izgledom posramila mnoge svjetske glumice na ovogodišnjim Oscarima?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Manekenka iz susjedne države, Nina Seničar, pojavila se na crvenom tepihu dodjele Oscara, a o njezinoj pojavi raspisali su se mediji u regiji.

Srpska manekenka, glumica i voditeljica Nina Seničar prisustvovala je dodjeli zlatnih kipića na koje je stigla sa svojim partnerom Jayem Ellisom, američkim glumcem.

Pogledaj i ovo showbuzz opet na meti kritika Kim sasvim slučajno pokazala kako joj izgleda lice bez da prođe uređivanje filterima, razlika je vidljiva

Za svečanost je odabrala haljinu brenda Dolce & Gabanna, a na sebi je imala jednostavan nakit te modernu frizuru počešljanu u stranu.

Na Instagramu je podijelila kako su tekle pripreme za crveni tepih, a pozitivnih komentara ne nedostaje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar)

Seničar je svoju karijeru započela kao voditeljica na talijanskoj televiziji, onda se bacila u manekenske vode, a 2010. godine sudjelovala je u reality showu ''Otok poznatih'', koji se prikazivao u Italiji.

Nakon showa posvetila se glumi, pa je tako u New Yorku upisala školu glume koju su pohađali i Nicole Kidman i Tom Cruise.

Nina iza sebe ima nekoliko uloga u filmovima ''Sve najljepše'', ''Nizbrdo od blaženstva'', a 2016. vratila se u rodnu Srbiju te počela voditi emisiju ''Ja volim Srbiju''.

Iza sebe ima veze s pjevačima i glumcima, a od 2017. u vezi je s Jayem Ellisom, s kojim ima i kćer Noru Grace.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar)

Ninu su u počecima uspoređivali s još jednom poznatom Ninom, Ninom Morić, ali Seničar je otišla drugim stopama, pa tako danas uživa u holivudskom svijetu.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives Celzijus Celebrity Nauljena i preplanula Nives pokazala svoje čari, a morat ćete se dobro zagledati da uopće vidite njezin bikini!

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović - 7 Danijela Martinović - 2 Danijela Martinović - 1 Danijela Martinović +3 Danijela Martinović Celebrity Danijela Martinović pozirala s bivšim suprugom jedne od najpoznatijih hrvatskih odvjetnica, zatekla se u izlasku s poznatim domaćim licima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene