baš je blistala!

Prelijepa Srpkinja zabavljala se s holivudskom elitom nakon dodjele Oscara, a s mužem koji glumi u Top Gunu ima i veliki razlog za slavlje!

Nina Seničar Nina Seničar Profimedia 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Seničar Nina Seničar i Jay Ellis Nina Seničar i Jay Ellis Dom Nine Seničar i Jaya Ellisa - 3 Dom Nine Seničar i Jaya Ellisa - 2 Dom Nine Seničar i Jaya Ellisa - 1 Nina Seničar - 1 Nina Seničar - 2 Nina Seničar - 3 Nina Seničar - 4 +9 Nina Seničar - 6 Galerija

Nina Seničar zablistala je na zabavi nakon dodjele Oscara, a na crvenom tepihu istaknula je i trudnički trbuh.

Srpska glumica, manekenka i voditeljica Nina Seničar (38), koja gradi karijeru u inozemstvu, prisustvovala je prestižnoj Vanity Fair zabavi nakon dodjele Oscara.

Nina je na oskarovski afterparty došla sa suprugom i također glumcem Jayem Ellisom (42) te je u uskoj crnoj večernjoj haljini ponosno istaknula svoj trudnički trbuh.

"Trudnički trbuh na crvenom tepihu", napisala je uz fotografije s događaja koje je objavila na svojem profilu na Instagramu, a pratitelji su je zasuli komplimentima na račun izgleda.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nina Senicar (@ninasenicar)

Vijest o dolasku prinove Nina je otkrila nedavno na društvenim mrežama.

"I samo tako... Stiže beba broj 2", napisala je tada.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nina Senicar (@ninasenicar)

Par zajedno već ima kći Noru Grace Ellis, koju su dobili 2019. godine. Nina i Jay, koji je poznat po ulozi u filmu "Top Gun: Maverick", u vezi su od 2015. godine, a upoznali su se u jednom baru u Los Angelesu. Vjenčali su se u srpnju 2022. u Toskani, a među uzvanicima su bila brojna poznata lica. Fotografije s njihova vjenčanja objavio je ugledni časopis Vogue.

Pogledaji ovo Nina Seničar i Jay Ellis - 3 Celebrity Predivna srpska manekenka i zvijezda nastavka kultnog ''Top Guna'' vjenčali su se u Italiji!

Inače, Seničar je svoju karijeru započela kao voditeljica na talijanskoj televiziji, nakon čega se bacila u manekenske vode, a 2010. godine sudjelovala je u reality showu ''Otok poznatih'', koji se prikazivao u Italiji.

Nakon showa posvetila se glumi, pa je tako u New Yorku upisala školu glume koju su pohađali i Nicole Kidman i Tom Cruise.

Nina iza sebe ima nekoliko uloga u filmovima poput ''Sve najljepše'' i ''Nizbrdo od blaženstva'', a 2016. godine se bila vratila u rodnu Srbiju te je vodila emisiju ''Ja volim Srbiju''.

Ninu su u počecima zbog izgleda uspoređivali s njezinom poznatom imenjakinjom, hrvatskom manekenkom Ninom Morić.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Matthew Perry - 1 Matthew Perry - 2 Matthew Perry Matthew Perry - 1 +25 Jennifer Aniston i Matthew Perry - 2 Celebrity Objavljena oporuka Matthewa Perryja, poznato je tko će dobiti nasljedstvo

  1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Britney Spears Britney Spears Britney Spears Britney Spears - 6 +25 Britney Spears - 4 Celebrity Britney Spears objavila svoje potpuno gole fotografije, na očajne molbe koje joj pristižu sa svih strana uopće ne reagira

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene