Napokon sretna

Nina Badrić prvi put progovorila o novoj ljubavi: "Brak mi se nikako ne može dogoditi slučajno"

Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nina Badrić (Foto: Instagram) Galerija

Nina Badrić zaljubljena je i sretna već godinu dana, a sada je odlučila progovoriti o ljubavnoj vezi s livanjskim poduzetnikom.

Za hrvatsku pjevačicu Ninu Badrić vrijeme kao da je stalo. 45-godišnja Nina iza sebe ima bogatu i ispunjenu glazbenu i radnu karijeru, a unatoč tome niti jednu boru na licu. I sama priznaje kako za vanjski izgled, sjaj u očima i vlastiti mir ipak nije sama zaslužna.

Pogledaj i ovo showbuzz Na njenoj ruci prsten Nina Badrić otkrila tajnu: Tatjana Jurić nedavno se pomirila s Ivanom Zubakom, a čini se i zaručila

Nedavno je otkriveno kako je Nina već godinu dana u sretnoj vezi s poduzetnikom Tinom Bralom, a odnedavno na njezinoj ruci sjaji dijamant. “Sretna sam. I to je sve što ću reći“, izjavila je Nina za Story.

Nagađanja o dijamantnom prstenu kao zaručničkom pjevačica nije potvrdila već je tu informaciju odlučila zadržati samo za sebe.

Podsjećamo, Nina iza sebe ima propali brak s bivšim suprugom Bernardom Krasnićem, od kojeg se razvela 2012. godine, a uskoro bi joj se možda mogao dogoditi novi.

“Brak mi se nikako ne može dogoditi slučajno. To je odluka. Ljubav, poštovanje, povjerenje, razumijevanje i sličnost karaktera svakako obećavaju sretne dane i godine“, izjavila je pjevačica za Story.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene