Doći će, ali....

Nina Badrić pozvala Maju Šuput da joj se pridruži na dalekim Karibima, kolegica joj odgovorila u svom stilu

Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić i Sandra Meljničenko (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) +0 Nina Badrić (Foto: Instagram) Galerija

Nina Badrić trenutačno uživa na Karibima u društvu prijatelja Aleksandre i Andreja Melničenka.

Nina Badrić početkom tjedna se na društvenim mrežama pohvalila da trenutačno boravi na otoku Sveti Bartolomej na dalekim Karibima, gdje se odmara u društvu prijatelja, Aleksandre i Andreja Melničenka.

Pogledaj i ovo Maja Šuput - 3 ekipa na svečanom događaju Nina Badrić u uskoj ljetnoj haljini, Željko Joksimović za klavirom, a Maja Šuput ruku pod ruku sa suprugom Nenadom

Fotografije koje omiljena pjevačica objavljuje zbilja ostavljaju bez daha, a pored svih ljepota, na Instagramu je pokazala i kako izgleda njezin pogled iz sobe. Pored iste fotografije obratila se kolegici Maji Šuput.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dobro jutro😊☀️ Ovdje je 10 h vrijeme je za prvu kaficu a ovo je pogled iz sobe 🤓 @majasuput Čekam te!!! Realno bi bilo da i tu proslaviš djevojačko 💍 😁🙌🏻😂❤️ ———————————————- #vacation🌴 #saintbarthélémy

A post shared by Nina Badric (@badrich) on

''Dobro jutro. Ovdje je 10 sati, vrijeme je za prvu kaficu, a ovo je pogled iz sobe. Maja Šuput, čekam te!!! Realno bi bilo da i tu proslaviš djevojačko'', napisala je, a Maja joj je odgovorila kako bi joj se rado pridružila, ali samo kao djeveruša njoj.

''Ja sam svoje riješila, sad si ti na redu'', poručila joj je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Olaaaa 😁😁😁

A post shared by Nina Badric (@badrich) on

Nina se već dugi niz godina odmara u društvu bivše srpske pjevačice Sandre Melničenko i njezina supruga, ruskog milijardera Andreja Melničenka. Njihovo prijateljstvo započelo je prije deset godina u Dubrovniku, gdje je Sandra poželjela upoznati Ninu kao njezina velika obožavateljica, nakon čega je Nina pjevala na svadbi Sandrina brata Milana Nikolića.

Naša pjevačica jedna je od rijetkih osoba s ovih prostora s kojom je Sandra bliska, no u medijima rijetko govori o njoj jer prije svega poštuje intimu i privatnost nje i supruga.

Nina je bila i jedna od gošći luksuzne svadbe svoje prijateljice u Rusiji, kao i na krstarenju Karipskim morem, koje je njihova omiljena destinacija za odmaranje, a u koju se i sama zaljubila.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Profimedia) +4 Priyanka Chopra i Meghan Markle (Foto: Instagram) Celebrity Objavljene dosad neviđene fotografije Meghan Markle, fanovi jedva dočekali!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene