"Di si ga našla?"

Nina Badrić pozirala u društvu zvijezde američke hit-serije: "Kad nabasam na specijalnog agenta…"

Nina Badrić Nina Badrić Instagram 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić i Mark Harmon Nina Badrić Nina Badrić Nina Badrić - 2 Nina Badrić Nina Badrić i Zvonimir Boban Nina Badrić i Zvonimir Boban Nina Badrić Nina Badrić Nina Badrić +22 Nina Badrić - 2 Galerija

Nina Badrić pohvalila se zajedničkom fotografijom sa zvijezdom serije "NCIS".

Pjevačica Nina Badrić ovih dana provodi se u Italiji, a tamo je imala priliku upoznati i jednog svjetski poznatog frajera.

Radi se o američkom glumcu Marku Harmonu, koji je najpoznatiji po ulozi agenta Leroya Jethra Gibbsa u seriji "NCIS".

"Kad nabasam na specijalnog agenta NCIS pa mu udijelim par savjeta", napisala je Nina uz fotografiju na kojoj zajedno poziraju u restoranu u Ostuniju.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nina Badrić (@badrich)

"Di si ga našla?", "Moj omiljeni glumac Gibbs", "Obožavam ovu seriju", "Bome i on je ostario", neki su od brojnih komentara ispod fotke.

Nina je posjetila još nekoliko talijanskih gradova, a posebno je je oduševio Polignano a Mare u kojem se rodio se rodio legendarni pjevač. 

"U ovom predivnom gradiću rođen je čuveni Domenico Modugno koji je proslavio pjesmu Volare. Čitav grad oblijepljen je stihovima ove pjesme njemu u čast", napisala je u opisu fotografije koju je objavila.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Inače, Nina je prije odmora održala nekoliko koncerata u Srbiji, gdje je također omiljena, kao i u ostatku regije pa je zbog silnih poslovnih obaveza odlučila uzeti malo predaha i odmoriti u omiljenoj joj Italiji.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Monika Rogić, Zlatan Zuhrić Zuhra Monika Rogić, Zlatan Zuhrić Zuhra Zlatan Zuhrić Zuhra i Monika Rogić Zlatan Zuhrić Zuhra +14 Zlatan Zuhrić Zuhra Celebrity Legendarnog Zuhru nije lako prepoznati nakon velike transformacije, a u izlasku mu se pridružila i partnerica kojoj se vratio nakon 25 godina!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Sofia Vergara i Justin Saliman Sofia Vergara i Justin Saliman Sofia Vergara i Justin Saliman Sofia Vergara i Justin Saliman +28 Sofia Vergara i Justin Saliman Celebrity Sofia Vergara nakon razvoda ponovno ljubi? Uhvaćena je u društvu muškarca koji je potpuna suprotnost njezinom mišićavom bivšem!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene