Pravo iznenađenje

Oduševio ju je: Za petu godišnjicu braka Nikolinu Pišek suprug iznenadio poklonom koji je dugo priželjkivala

Katarina Radivojević (FOTO: Davor Puklavec/Pixsell) Katarina Radivojević (FOTO: Davor Puklavec/Pixsell) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Katarina Radivojević (FOTO: Davor Puklavec/Pixsell) Galerija

Vidoje i Nikolina upoznali su se prije 6 godina, a imaju i kćerkicu Unu Sofiju.

Poznata voditeljica već je 5 godina sretno udana žena.

Pogledaj i ovo Nikolina Pišek Ristović osude sa svih strana Kako je osobni gubitak Nikoline Pišek postao regionalni fenomen: "Sud javnosti obrušio se na ženu koja je u procesu žalovanja"

Radi se o 42-godišnjoj voditeljici Nikolini Pišek koju su ljubav i posao prije nekoliko godina odveli u susjedni Beograd.

 

A post shared by nikolina pisek (@nikolina_pisek) on

Naime, Nikolina je prije 6 godina započela vezu sa srpskim povjesničarem umjetnosti Vidojem Ristovićem za kojeg se udala godinu dana kasnije na luksuznom vjenčanju u Monte Carlu na kojem je bilo 70-ak gostiju kojima su bili plaćeni put i smještaj.

 

A post shared by nikolina pisek (@nikolina_pisek) on

Par ima kćer Unu Sofiju, a ovih su dana proslavili i 5. godišnjicu braka. Vidoje je atraktivnu suprugu iznenadio i poklonom koji je dugo priželjkivala.

Kako prenose srpski mediji, poklonio joj je putovanje u New York, o čemu ju je obavijestio u jednom elitnom zagrebačkom restoranu gdje su slavili godišnjicu u krugu obitelji i bliskih prijatelja. Blic prenosi da je to učinio točno u ponoć, a par će se na putovanje zaputiti idućih dana.

Podsjetimo, Vidoje Ristović sin je stručnjaka za antikvitete Viktora Ristovića, poznatog kao Miša Grof. Iako je Vidoje poznat srpskoj javnosti, o njegovom privatnom životu malo se zna. Bio je u vezi s glumicom Katarinom Radivojević zbog koje je ostavio suprugu. Srpski mediji su pisali kako je Vidoje posjećivao Katarinu u SAD-u, gdje gradi glumačku karijeru, a upravo zbog česte razdvojenosti, veza Vidoja i Katarine je pukla.

Katarina Radivojević (FOTO: Davor Puklavec/Pixsell) Katarina Radivojević (FOTO: Davor Puklavec/Pixsell)  

Glumica i Vidoje su bili u vezi od proljeća 2011. godine, a prekinuli su godinu dana poslije. Zanimljivo je kako su obje, i Katarina i Nikolina, glumile u seriji "Najbolje godine" koja se emitirala na Novoj TV.

 

A post shared by nikolina pisek (@nikolina_pisek) on

Nekoliko mjeseci nakon prekida s Katarinom, Vidoje je upoznao Nikolinu te ju brzo i zaprosio. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene