Vjerovali ili ne

Je li to moguće? Neda nakon Beyonce oduševila i kao - Rammstein!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Neda je u srpskoj verziji popularnog showa 'Tvoje lice zvuči poznato' već pobijedila u prvoj epizodi kao Beyonce, no u novoj transformaciji je jednako oduševila!

VIDEO Sve nastupe iz showa TVOJE LICE ZVUČI POZNATO gledajte na OYO, a najbolje dijelove na službenoj stranici tvojelice.hr.

Pogledaj i ovo Trikovi Igora Mešina i Filipa Detelića, TLZP Došla na svoje! Pogledajte tko je Mineu obradovao cvijećem, nekome je i nakratko otela posao: "Sad sam sretna!"

Pjevačica Neda Ukraden poznata je po svojim lakim i zabavnim notama, no što se dogodi kada joj date da otpjeva pjesmu Rammsteinu u srpskoj verziji showa Tvoje lice zvuči poznato? Pa Neda izgleda može sve!

Hrvatska Tina zatresla tribine: ‘Ti si prekrasna žena i divan muškarac'

Potpuno je oduševila u svojem nastupu te se u potpunosti 'skinula' njemački metal bend koji je poznat po svojem spektakularnom nastupu. 'Ja sam ovo sve shvatila kao jednu lijepu igru, komiku, šalu i surovu stvarnost, definitivno, ne bih ga mijenjala', rekla je Neda nakon transformacije u žestokog metalca.

 

A kako je otpjevala pjesmu ‘Du Hast’ i imitirala Tilla Lindemanna, možete pogledati u videu. Usporedite se i s originalom i sami procijenite koliko je bila uspješna. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene