Otkriveno

Ne da joj se daleko tražiti? Sad je u vezi s tatom svog bivšeg dečka!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Demi Moore je nekoliko mjeseci bila u vezi s bivšim dečkom svoje kćeri, Harryjem Mortonom. Nakon prekida s njim, Demi se upustila u romantičnu vezu s njegovim ocem - Peterom Mortonom.

Demi Moore nakon rastave od Ashtona Kutchera imala je nekoliko kraćih veza. Javnosti je svakako najzanimljivija bila ona s 31-godišnjim Harryjem Mortonom zato jer je on nekoliko mjeseci ranije bio u vezi s njezinom kćeri Rumer.

>> 51-godišnja glumica zavela dečka svoje kćeri?!

Pogledaj i ovo showbuzz težak prekid Popljuvala ga u knjizi punoj pikanterija, glumac se konačno oglasio i rekao što misli o svemu

No, nakon prekida u svibnju drugi Morton je osvojio srce 50-godišnje glumice. Kako pišu američki mediji, Demi je sad u vezi s Harryjevim ocem, 66-godišnjim Peterom Mortonom, mogulom koji ima niz restorana u SAD-u.

'Totalno su zaluđeni jedno drugim', otkriva bliski izvor za E! Online te dodaje: 'Peter je veoma karizmatičan i Demi se sviđa sve u vezi njega dok je ona sama vrlo prizemljena i on uči nešto novo iz njezine duhovnosti'.

Zanimljivo je istaknuti kako je Morton jedan od suosnivača slavnog Hard Rock Cafea te je svoj udio prodao 1995. godine za vrtoglavih 410 milijuna dolara dok je Hard Rock Hotel & Casino u Las Vegasu prodao za 770 milijuna dolara nekoliko godina kasnije.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene