Stanje i dalje kritično

Najnovije informacije: Što je dovelo do kobne nesreće?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nakon teške prometne nesreće u New Jerseyju, , liječnici se još uvijek bore za njegov život.

Prema najnovijim informacijama iz američkih medija glumac je u automobilu bio s asistentom Jeffrey Milleom te prijateljima Ardiejem Fuquom, Jamesom McNairom i Harrisom Stantonom. U trenutku nesreće u limuzini su bila i dvojica vozača.

Pogledaj i ovo showbuzz Smatra da je predobar Grdović o pijanim ispadima: 'Netko mi pokušava uništiti karijeru'

Nakon lančanog sudara autobusa, kamiona s prikolicom i još šest vozila, limuzina u kojoj je bio slavni glumac preokrenula se na cesti.

Slavni glumac doživio tešku nesreću – stanje je kritično!

James McNair, 62-godišnji komičar iz New Yorka, jedan od Morganovih pisaca i blizak prijatelj, usmrćen je na licu mjesta

Morgan je još uvijek u kritičnom stanju, zajedno s još dvojicom putnika koji su bili s njim u vozilu.

'Tracy je još uvijek u kritičnom stanju. Zadobio je ozljede u nesreći koja se dogodila rano ovog jutra kao jedan od putnika u vozilu sa šoferom na povratku s turneje iz Delawarea. Njegova je obitelj s njim. Ne očekujemo da će danas doći do promjene u njegovu stanju', rekao je njegov glasnogovornik.

Morgan i drugi komičari vraćali su se s nastupa u Delawareu. Fuqua, koji je nastupio prije Morgana.

'Ovako to izgleda s pozornice kad vidite ovacije 1500 ljudi koji su na nogama. Život na cesti je dobar život! #tracymorgan"', napisao je ispod fotografije koju je objavio na Instagramu tijekom nastupa.


Morganova supruga, Sabina, rekla je da glumac nije pri svijesti i da je slomio nogu, ali da su je liječnici uvjerili da će se oporaviti, piše New Yord Daily News.

Do nesreće je došlo u trenutku kad se jedan od šlepera zabio u limuzinu u kojoj je bio glumac. Vozač šlepera nije primijetio da je promet ispred njega usporio dok nije bilo prekasno, objasnila je policija. Još uvijek nisu podignute nikakve optužnice, ali mediji su počeli pisati da je razlog svemu to što je vozač šlepera zaspao za volanom.

Glumac Morgan otac je četvero djece, a najpoznatiji je po svojoj ulozi u seriji 'Televizijska posla' i čestim pojavama u showu 'Saturday Night Live'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene